Odlomek iz filma Der Untergang, kjer ima Hitler glavno vlogo, se zelo pogosto pojavlja v viralnih video posnetkih. Ljudje si dajo duška in pokažejo svojo kreativnost, ki je v nekaterih primerih odlična, v drugih malce manj – Boter in neposlušni omladinci – štab Foruma 21 – Der Untergang parodija – videoAdolf Hitler – Der Untergang – Propad – odlična osnova za viralen video.

Ob včerajšnji zmagi Zorana Jankoviča na volitvah, se je seveda “pojavila” nova parodija, ki zajame vse faktorje (vam bo jasno, na kaj to leti!). CerpinTaxt je včeraj tvitnil, da čaka da nekdo tole naredi – pa se je v končni fazi lotil tega kar sam in mu je hudičevo dobro uspelo – objavil je tudi na svojem blogu Kratkočasnik – Hitler izve da je zmagal Jankovič.

Rispect!!

 

5 Responses to Hitler izve da je Janković zmagal na volitvah – Der Untergang parodija

 1. i. pravi:

  Ne dela več

 2. Ajda pravi:

  Manjka nam discipliniranja naroda po kitajsko. Svoboda, kot vsaka droga zna biti v preveliki dozi pogubna, kar se pozna na narodu. Zatorej, takšna rumena in prikrojena prostitucija, katero izvajate tukaj, ni neka vrednota, ki bi življenju dajala težo. Tovariš HAD, kdaj boste ugotovili, da je politika za vaše “športno” dojemanje prevelik zalogaj?

 3. Metod pravi:

  Na prvi pogled smešno, ampak če začneš razmišljati, ugotoviš, da Janša ne bo nikoli naredil toliko zla kot Hitler. Tudi Jankovič ne, niti Putin ali Obama ali Kučan. Verjetno je Hitlerja dosegel in presegel samo Stalin. Zato se mi zdi, da takšne primerjave z nacizmom niso ravno na mestu, ker zmanjšujejo velikost in pomen zla, ki ga je pozročil nacizem.

  • had pravi:

   metod, drzi.. vendar po drugi strani je tale del iz filma der untergang v “glavni vlogi” zelo zelo veliko parodij..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.