Za začetek malce razlage – nisem ljubitelj takšne glasbe, niti ne poznam izvajalcev. Vendar mi je všeč, da organizator v svojih sporočilih za javnost o dogodku – Red (X-Mas) Party, ki bo potekal 15.12.2011 v Areni Stožice in kjer bodo nastopili David Guetta, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Steve Edwards Live!, Jaz Von D obvešča tudi o vseh drugih pomembnih zadevah, na katere ponavadi organizatorji pozabijo.

In katere so te stvari, ki so pritegnile moj pogled? V sporočilu za javnost so tudi sledeči podatki:

 • Prihod na prizorišče: Vrata v osrednje prizorišče se odpro ob 20.00 uri, zato svetujemo, da ste na lokacijo že ob 19.30.
 • Vstop na prizorišče: Na prizorišče se bo vstopalo skozi 3 različne vhode  (Red X-mas Party vhod, BUrn vhod ter Itak vhod) Ob vhodu boste ob predložitvi vstopnice in osebnega dokumenta prejeli ustrezna navodila za nadaljnje gibanje.
 • Garderoba: Za garderobo bomo poskrbeli na nivoju vhoda s ploščadi pred areno, torej v nivoju zeleni ring med vhodoma D22 in D28. Garderoba bo plačljiva (2€/kos).
 • Avtobusni prevozi: Collegium Mondial Travel je poskrbel za brezskrben avtobusni prevoz na in z dogodka po ugodnih cenah. Za vse dodatne informacije klikni tukaj.
 • Prevozi z vlakom: S Slovenskimi železnicami se lahko ob predložitvi red (X-mas) Party vstopnice na dan koncerta popeljete kar 50% ceneje! Za več informacij klikni tukaj.
 • LPP: Ljubljanski potniški promet bo poskrbel za izredne linije v vse večje predele Ljubljane, ki bodo obiskovalce varno razvažal domov po zaključku prireditve.
 • After Taxi: Tisti, ki radi potujete udobneje, se boste lahko popeljali z After taxijem. Predhodno si priskrbite svoje članstvo in kupone. Za več informacij o varnem prevozu klikni tukaj.

Vendar to še ni vse. Še bolj me je presenetila naslednja stvar:

Poskrbljeno za mladoletne

V predbožičnem duhu je organizator vsem, ki še niso dopolnili 16 let, pa bi se vseeno radi udeležili velikega spektakla v rdečem, pripravil posebno presenečenje. Starš ali zakoniti skrbnik vsaj 2 mladoletnih oseb, se bo Red X-mas partyja lahko udeležil brezplačno.

“Ker je povpraševanje najstnikov po dogodku izjemno, njihova želja videti ta hip enega največjih svetovnih pop zvezdnikov ter ostale nastopajoče ikone pa zelo močna, že lahko govorimo o pravi Guettamaniji”, sta povedala organizatorja Black Pony in EEMM, ki bosta danes na uradnem profilu prireditve na Facebooku najavila, da je nakup vstopnic možen tudi za vse, ki so mlajši od 16 let. “Mladoletni oz. vsi, ki so mlajši od 16 let, se bodo lahko dogodka udeležili ob spremstvu starša oz. zakonitega skrbnika. Vsak zakoniti skrbnik ali starš, ki bo na dogodku spremljal vsaj 2 mladoletni osebi, pa si bo rdeči spektakel lahko ogledal brezplačno.”

In še cene vstopnic?

Začetne predprodajne cene / Starting presale prices (do razprodaje):

 • Rdeči ring (zgornja tribuna) / Red ring = 28€
 • Zeleni ring (spodnja tribuna) / Green ring = 32€
 • Parter / Ground level = 39€

Redne predprodajne cene / Regular presale prices:

 • Rdeči ring (zgornja tribuna) / Red ring = 38€
 • Zeleni ring (spodnja tribuna) / Green ring = 42€
 • Parter / Ground level = 49€
 • Zlati ring (fan pit) / Golden ring (fan pit) = 65€
 • Diamantni Ring (VIP pred odrom) / Diamond Ring (VIP in front of the stage) = 85€
 • VIP tribuna / VIP seat = 100€

Upam, da “žur” uspe in da bodo mladi uživali! Dodatne informacije najdete na Facebooku – Red (X-mas) Party z Davidom Guetto

 

 

5 Responses to Red (X-Mas) Party 2011 – David Guetta – 15.12.2011 – Arena Stožice

 1. špurežurko pravi:

  Vse lepo in prav. Samo osebno sovražim Guetto. Ok, pustimo to, da je muzika komercialno sranje. Prasec mi je ukradel slušalke, ko smo vrteli skupaj še v času, ko ni bil tako znan, v celjskem klubu Escape… hehe, celo štorijo lahko napišem, če bo interes, Vesel božič!

 2. siggi pravi:

  Prvi del navodil se pojavlja že pri vsakem dogodku v stožicah, mislim da. Ob razprodanih športnih dogodkih pa sploh. Navodila oz predlogi za parkiranje, navodila glede busov, taxijev, spremenjenih prometnih režimov (recimo v času pred tekmo, začasno uredijo enosmerni promet po Vojkovi ulici od Baragove proti obvoznici). Udeležujem se večih dogodkov in do zdej še nisem imel ne prometnih ne logističnih problemov, “kako priti do prizorišča pravočasno” in s tega vidika samo pohvale za organizatorjem. Seveda se pa še vedno najdejo tisti gledalci, ki mislijo da bojo vse rešili zadjno minuto in se potem čudijo če zamudijo uvodnih nekaj minut. Me zanima kako bi blo z njimi na kakih letališčih hehe, kjer sploh moraš bit prej tam

  • had pravi:

   hvala za komentar.. sam ze zelo dolgo nisem bil na nobenem taksnem spektaklu in dejansko nimam pojma, kako vse skupaj poteka.

   me pa veseli, da so stvari urejene in da je taksen postopek navada organizatorjev.. sam sem bil pozitivno presenecen nad temi stvarmi :)

 3. sss pravi:

  Tisto, da se lahko starš udeleži dogodka brezplačno je skoraj revolucija v slovenskem prostoru.
  Nisem prepričan al to zaradi manjšega zanimanja in želijo spodbuditi al jih je res udarla dobrodelnost kar je malo vrjetno

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.