Ko je POP Tv pred časom predstavljal Voyo.si – video na zahtevo (video on demand) sem bil zelo skeptičen glede tega. Vendar so ponudili zelo ugodno ceno – 5 eurov mesečne naročnine za dostop do vseh vsebin, ki jih ponujajo, prav tako pa je omogočen brezplačen 14-dnevni dostop za registrirane uporabnike portala Voyo.si. Omogočajo tudi ogled oddaj v živo – predvsem športni dogodki so zanimiv.

Vendar me to ni prepričalo, d0kler niso objavili iPad in iPhone aplikacije in dokler ni prišlo do predvolilnih soočenj na POP Tv. Se sprašujete kakšna je ta povezava? Janez Janša se zlaže v oddaji Soočenje na POP Tv, v tem zapisu se skriva srčika zakaj sem se odločil za Voyo! Namreč želel sem slišati točne besede, ki jih je v oddaji izrekel Janez Janša in to sem lahko storil samo tako, da sem naročil Voyo. Prišlo mi je prav.

Včeraj mi je recimo prišla ta storitev prav, ko sem se vozil iz Ljubljane in je bil v večerni oddaji 24ur prispevek o trenirkah. Za par minut sem se ustavil na počivališču in v miru pogledal zadevo. In če sem bil na začetku skeptičen, sem sedaj precej navdupen nad storitvijo. Če lahko dam za nacionalko 12 eurov mesečno, mi teh 5 eurov ni velik strošek! In gledam filme brez oglasov – edino pri oddajah v živo so prisotni! In še na eno stvar je treba opozoriti – eno uporabniško ime ne omogoča gledanje Voyo.si na več računalnikih naenkrat – omogoča uporabo na več računalnikih, vendar samo na enem naenkrat!

Ko bodo bolj napolnili videoteko, predvsem s starimi Jugo filmi, bom še bolj navdušen! Voyo je mogoče spremljati tudi na televiziji  – pri operaterjih Telekom Slovenije, Telemach, T-2, Amis – na žalost nimam nobenega od teh operaterjev, tako da mi ostane računalnik ali iNaprave!