Paris Hilton, David Guetta, Afrojack, Steve Edwards – Red (x-mas) party 2011 – Stožice – uradne fotografije

Včerajšnji Red X-mas Party v Stožicah je bil “topšit”, med drugim se ga “je udeležila” tudi Paris Hilton o čemer so nekateri mediji poročali že včeraj. In ja, bilo je zanimivo, ko sem zagledal Paris (itak, da nisem bil prepričan, če je prava) kako vstopa v Stožice – nič jasno. In šele kasneje sem na Twitterju videl, da je to res ona, ko je zapisala svojim sledilcem (več kot 5.6 mio jih je!) – Yes, this is my first time in #Slovenia. Love it! :)

in danes je ponovno zapisala Had the best time in #Slovenia tonight raging on stage with two of my favorite DJ’s @DJAfrojack & @DavidGuetta.

Verjetno je njen tvit dosegel večjo javnost, kot vse akcije, ki jih je STO naredil v zadnjih par letih za naš denar!

Fotografije v prispevku niso moje avtorsko delo, ampak jih je poslal organizator – fotografirala sta Miro Majcen in Žiga Intihar! Organizatorju pohvale za odlično organiziran koncert – ko sem govoril s fantom iz Kryoman robota, je rekel, da je bil tukaj že lansko leto in da je bil totalno navdušen in da je letos vse skupaj še veliko boljše in komaj čaka, da spet pride – samo kot zanimivost – v zadnjih 3 mesecih je štiri noči prespal doma, sicer pa je vseskozi v “zraku”, oz. okoli.

Ker nisem strokovnjak za elektronsko glasbo, naj mirne duše priznam, da nisem vedel kdo je David Guetta, sem verjetno vse skupaj spremljal malce drugače, kot bi sicer, če bi bila to moja zvrst glasbe. Bolj sem opazoval obiskovalce (več kot 10.000), presenetljivo veliko mladih je bilo, ki pa niso bili pijani, ali pa “zakrivljeni”, ampak so resnično uživali v glasbi, ki je sedaj v dvorani Stožice že zelo zelo kvalitetna.

Še enkrat čestitke organizatorju, ki je v svojem sporočilu za javnost zapisal sledeče:

Paris Hilton je Davidu Guetti ob ponovnem obisku najlepše dvorane v najlepšem mestu na svetu dobesedno ukrala šov. A ji tega ni zameril. Po koncu svojega nastopa, ki je Stožice spravil na noge in v pričakovani trans, je ostal za gramofoni do zadnje pesmi, vmes pa večkrat vskočil v Afrojackov nastop. Najbolj atraktiven del le-tega je bilo seksi zvijanje bogate starlete na njegovi delovni mizi, mojstra šova pa seveda nista pozabila občinstvu predstaviti sklabe Good Time, ki sta jo ustvarila v zadnjih mesecih, odkar ju pogosto videvajo skupaj na zabavah in ju povezujejo tudi zasebno. Občinstvo je bilo vidno navdušeno nad nepričakovanim darilom pa tudi organizatorji zagotavljajo, da Paris ni v ničemer upravičila slovesa razvajene bagatašinje, ampak se je izkazala za izredno simpatično mlado damo, ki se pač rada preprosto zabava.

Ko je nekaj ur pred tem po kuloarjih završalo, da je pristala na Brniku, se je zgodba odvila kot v kakšnem holiwoodskem filmu: za zvezdnico so se v lov podali številni paparaci, izkušeni vozniki so večino zavedli, da se je usmerila v obleganje hotela Cubo, v katerem je bila nastanjena večina nastopajočih, a so jo kmalu izsledili v drugem in z Afrojackom sta potrebovala dobro uro, da sta se uspela prebiti iz hotela in skoraj zamudila na nastop. Skratka, Red (x-mas) party je spravil na noge ne le stožice, ampak celo Ljubljano in velik del Slovenije, k temu pa so ob vseh naštetih zelo pripomogli tudi Tim Urbanya, atraktivna multimedijska robota Kryomana, plesna šola Kazina, VJ Rasta on the Mouse, Steve Edwards, Sunnery James & Ryan Marciano, Jaz von D, stotine sodelujočih pri ustvarjanju in izvedbi tega projekta pa tudi več kot 10.000-glavo občinstvo v stoženski Areni.

Štart serije Red (x-mas) party je torej popolnoma uspel, pustil pečat v odhajajočem letu 2011 in se zapisal v anale. Ustvarjalci te unikatne zgodbe pa so že globoko v naslednjem izzivu, ki bo nič manj kot največji slovenski glasbeni šov v letu 2012.