Leto je okrog in spet sledi moja omiljena statistika bloga had.si – Google Analytics za leto 2011, s katero postrežem vsako leto zadnji dan decembra. Ampak pred tem še pogled na prejšnja leta:

V primerjavi s prejšnjim letom (2010) so se številke malce znižale. Vem zakaj in mislim, da sem to že precej uspešno tudi odpravil, oz. saniral. Vendar kljub temu, da smo v letu 2011, ko smo blogerji kot nekakšni dinozavri, ki bomo mogoče preživeli, so številke visoke za Slovenijo.

Ali bom drugo leto še blogal? Nikoli ne reci nikoli, kajne!

 

 

5 Responses to Statistika bloga had.si za leto 2011 – Google Analytics – 710,645 Unique Visitors

 1. markopigac pravi:

  Ce s(m)o blogerji zdrzali, bomo se naprej. Odsli bodo le tisti, ki so mislili, da lahko. Mnogi so ze odsli – zamerim predvsem tistim, ki so imeli polna usta, kako to pocno iz zabave, kako bi radi dvignili SLO blogosfero, da bi kmalu to pocela za denar. Potem pa smo ugotovili, da so oni to poceli za denar. Ko ga je zmanjkalo so odsli na twitter.

 2. markopigac pravi:

  Mislim, da je napocil cas, da blogerji stopijo/-mo skupaj. In postavimo alternativo tem fukportalom ala 24ur & co. Zmoremo? Ne morejo oni tako dalec, kot lahko mi. Ne zmorejo oni tako nizko, kot lahko mi. Ne zmorejo oni zastonj, kot zmoremo mi. Kaj pravis? Bi to slo v 2012? :)

 3. Kobrowsky pravi:

  I blame the social media!
  Damn them all to HELL!!!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.