Zgodba gre takole. Boljša polovica je dobila za darilo, iz Nizozemske, čebulice tulipanov. Že kakšnih štirinajst dni sem poslušal, da jih je treba čim prej posaditi v zemljo, da bodo začeli cveteti. In včeraj sem našel čas, šel nabaviti zemljo in jih pozno popoldne vtaknil vanjo. Par ur kasneje se je zgodilo tisto, kar ne morem verjeti da je možno – kot bi bili tulipani na stereoidih, namreč tulipani so že začeli cveteti. In besedna zveza – vidim kako trava raste, je tukaj povsem na mestu, saj so tulipani dejansko rastli pred mojimi očmi.

Ne, nisem jaz jedel mamil, niti nisem sanjal tega. Sem pa presenečen nad tako hitro rastjo cvetja, kar pa je lahko odlična rešitev za slednjo situacijo – greš na zmenek, vržeš čebulice v zemljo, se urediš in porežeš cvetoče tulipane, ki jih dobi spremljevalka.

Vsekakor se moram pozanimati od kje točno izvirajo ti tulipani, predvsem pa kje jih lahko še več nabavim, kajti tole je prava zabava!

16 Responses to Hitro rastoče čebulice Tulipanov iz Nizozemske – tulipani na stereoidih

 1. Andrej K. pravi:

  Ravnokar govoril s kolegom iz nizozemske. Pravi, da to ni mogoče. Tulipani se sadijo pozimi in zrastejo enkrat do marca.

  Pravi, da je tole nemogoče. Imaš kaj več podatkov ali pa dodatne podatke iz embalaže?

 2. Nejc pravi:

  Če bi bil prvi april ne bi verjel! Poročaj še, če tudi ovenijo tako hitro kot so zrasli ;)

 3. lunn pravi:

  Zakaj sta pa lončka na slikah drugačna? Če je to “prej in potem”

 4. Jaka B. pravi:

  EAN s tretje slike pove, da gre za normalen tulipan :)

 5. Gorazd Šturm pravi:

  Dajmo narest še en poskus. Naroči majhnega pujska iz Nizozemske, ga daš v štalco zjutraj, zvečer bomo imeli odojka na mizi. Si za?

 6. sashek pravi:

  A si že zvedel kaj več o teh tulipanih .. me zanima kje nabavit ?

 7. Gorazd Šturm pravi:

  A je to pri nas že legalno??

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.