2.2.2012, bo v Veliki dvorani podjetja Comtrade (Litijska cesta 51, Ljubljana) med 14. in 19.uro in v organizaciji Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja, potekala že peta konferenca o semenskem kapitalu in podjetništvu SKIP, ki je namenjena vsem, ki želijo pridobiti investicijo v svoje podjetje oziroma poglobiti svoje znanje o tveganem kapitalu ter prisluhniti zgodbam podjetnikov, ki so investicijo prejeli v svoje podjetje.

Na SKIPu bodo udeleženci iz prve roke izvedeli o temeljih uspešnega podjetja, kako pridobiti investicijo v svoje podjetje in na kaj gledajo investitorji, ko se odločajo, v katero podjetje bodo sploh vložili denar. Predstavljeni bodo tudi aktualni razpisi, dogodek pa bodo obeležile kar tri okrogle mize, kjer bodo mladi podjetniki spregovorili, kako izgleda pridobivanje investitorja, predstavniki tveganega kapitala v Sloveniji bodo razložili, kaj je najpomembnejši faktor za uspešno pridobitev investicije, podjetniki, ki pa so v svoje podjetje že pridobili investicijo, pa bodo razložili, kako so ta sredstva vplivala na rast njihovih podjetij.

Vstop na konferenco je prost, prijavite se preko spletnega mesta www.skip.si.

3 Responses to Skip konferenca – konferenca o semenskem (zagonskem) kapitalu in podjetništvu – 2.2.2012

  1. Jan Hančič pravi:

    Določene stvari bi bilo bolje da jih nebi prevajal (sem 5 minut zdele študeral zakaj had o oplojevanju piše kle :)). Kamot bi pustil seed capital pa bi blo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.