Kar se mi je pred parimi meseci zdelo povsem nemogoče, je danes zjutraj postalo “meso”. Marin Medak, Simon Osborne, Stephen Bowens in Alastair Humphreys iz ekipe Transatlantik, so danes zjutraj preveslali Atlantik, oz. zadnje zamahe in za seboj, v 45 dneh, pustili razdaljo 4.700 kilometrov od Kanarskih otokov do Barbadosa!

Bravo fantje! Marinu pa čestitke, ker je kot prvi Slovenec prečil na tak način Atlantik! Srečen povratek v Slovenijo, predvsem pa odličen cheesburger, ki ste si ga tako želeli!!

Še vedno lahko pomagate in donirate:  ta odprava je bila tudi humanitarna, pozivam vse bralce da donirajo za društvo Kros, ali za za Leukaemia & Lymphoma Research – http://www.transatlantik.si/doniraj


3 Responses to Marin Medak in ekipa Transatlantik uspešno preveslala Atlantik

 1. Vals pravi:

  Super uspeh. Vse čestitke vsem fantom za neverjeten pogum in vztrajnost, da so tako odlično izpeljali projekt in preveslali tako zahrbtni ocean kot je atlantik. vendar verjamem da brez takšne volje, moči in sponzorjev ne bi bilo takšnega uspeh. Barvo tudi Tušmobilu, ki je v tem projektu prepoznal premagati nemogoče!

 2. matejr pravi:

  Bravo fantje! Tole je pa morala bit izkušnja! Gledam mal datum in se mi sploh ne zdi tako velik, se mi zdi da so bili kar hitri. Navsezadnje tole ni bilo morje ampak Ocean :)

 3. Aleksander pravi:

  Čudovito in vsi smo ponosni na našega prijatelja Marina.

  Naj še povem, da je Marin predlagan za Ime tedna na Val 202!

  Glasovanje je preko:
  http://www.val202.si/2012/03/glasujte-za-ime-tedna-3/ ali FB http://www.facebook.com/Val202.

  Boste glasovali?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.