Ideja, da bi pisal še en blog, kjer bi objavljal novosti na internetih, predvsem pa bi podpiral domačo startup sceno in domače internet/mobile/social/… produkte in storitve je stara že kar nekaj časa. Ko sem bil na zadnji okrogli mizi, kjer so vsi govorili da ni dobrih novic, je bila odločitev hipna – na naslovu http://www.dh.si/ bom poskušal pisati o dobrih novicah, dobrih nasvetih, predvsem pa bom poskušal najti večje število piscev (če vas zanima sodelovanje kliknite), ki bodo pomagali soustvarjati vsebine, ki jih v Sloveniji definitivno potrebujemo (na žalost prostovoljno).

www: digital hell – http://www.dh.si/

twitter: @digihell

Zakaj bi človek dal ime blogu, kjer bodo pozitivne novice digital hell? Zelo preprosto in verjetno ima precej povezave s samim had-om, oz. mora biti nek element, ki to dvoje dejansko tudi povezuje. V igri je bil sicer cel kup drugih imen (ja, želel sem tuje ime!) digital heaven, digital help… Ampak za pozitivne novice se mi je zdelo najbolj primerno izbrano ime.

In o čem pišem? Zadnjih par objav, ki vam lahko precej olajšajo digitalno življenje. Zapisi niso dolgi, ker najprej želim napolniti blog z vsebino, kasneje pa upam, da se le to spremeni in ne bodo samo novice, ampak tudi pokrivanja raznih konferenc, dogodkov, predvsem pa razmišljanja o vsem tem, kar se sedaj dogaja na internetih – ker je to postal svet v katerem živimo!

Hvala, ker me sledite in spremljate!

7 Responses to digital hell – blog o novostih na internetih

 1. bbb pravi:

  Kaj so to interneti? mal butalsko tole zveni. a to je trendi al kako?

 2. Luka pravi:

  Super blog. Dajte še naštimati Facebook stran. Osebno ne uporabljam veliko twitterja, zato raznim slpetnim stranem “sledim” kar preko FB.

 3. Janč pravi:

  Čemu pa jezikovna inovacija “Sledi me” na dh.si?

  V slovenskem jeziku je glagolu slediti do zdaj sledil dajalnik, tako kot imaš napisano na had.si.

  Za razliko od recimo srbskega ali makedonskega jezika.

  Imam občutek, da se bo tale inovacija hitro prijela tudi v mainstream medijih ;-)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.