Ideja, da bi pisal še en blog, kjer bi objavljal novosti na internetih, predvsem pa bi podpiral domačo startup sceno in domače internet/mobile/social/… produkte in storitve je stara že kar nekaj časa. Ko sem bil na zadnji okrogli mizi, kjer so vsi govorili da ni dobrih novic, je bila odločitev hipna – na naslovu http://www.dh.si/ bom poskušal pisati o dobrih novicah, dobrih nasvetih, predvsem pa bom poskušal najti večje število piscev (če vas zanima sodelovanje kliknite), ki bodo pomagali soustvarjati vsebine, ki jih v Sloveniji definitivno potrebujemo (na žalost prostovoljno).

www: digital hell – http://www.dh.si/

twitter: @digihell

Zakaj bi človek dal ime blogu, kjer bodo pozitivne novice digital hell? Zelo preprosto in verjetno ima precej povezave s samim had-om, oz. mora biti nek element, ki to dvoje dejansko tudi povezuje. V igri je bil sicer cel kup drugih imen (ja, želel sem tuje ime!) digital heaven, digital help… Ampak za pozitivne novice se mi je zdelo najbolj primerno izbrano ime.

In o čem pišem? Zadnjih par objav, ki vam lahko precej olajšajo digitalno življenje. Zapisi niso dolgi, ker najprej želim napolniti blog z vsebino, kasneje pa upam, da se le to spremeni in ne bodo samo novice, ampak tudi pokrivanja raznih konferenc, dogodkov, predvsem pa razmišljanja o vsem tem, kar se sedaj dogaja na internetih – ker je to postal svet v katerem živimo!

Hvala, ker me sledite in spremljate!