dr. Vinko Gorenak, minister za notranje zadeve, ima zanimiv Twitter “nickname” @drVinkoGorenak, da ne bi slučajno kdo pomislil kaj drugače. In tudi njegov Twitter opis je “fajn” – Minister za notranje zadeve, univerzitetni profesor, član SDS, avtodomar, vrtičkar in še kaj. Očitno v slogu zadnjega tudi tvita. Njegov zadnji odgovor je bil precej neprimeren za politika (IMHO), da neuporabo rodilnika niti ne omenjam.

Sicer mi je všeč, da minister za notranje zadeve piše svoj blog in ga konstantno ažurira na naslovu http://www.vinkogorenak.net/ in tudi da tvita, vendar se mi takšen način Twitter komunikacije (kot je v prikazana v teh dveh primerih) ne zdi primeren za njegov položaj. Če bi to tvital kot oseba dr. Vinko Gorenak, mu ne bi oporekal tega, ker pa je on minister, pa bi lahko vseeno bolj izbiral besede.

7 Responses to dr. Vinko Gorenak in njegovo tvitanje

 1. Grega pravi:

  “da neuporabo rodilnika niti ne omenjam.”

  :) Jasno da boš zanikal, ampak hudo smešno!

 2. Slovenec na Tajvanu pravi:

  Groza! Slovenski Twitter sceni politiki znižujejo nivo…

 3. abcd pravi:

  Če bi se Slovenci ubadali s podmladkom, kot se z rodilnikom, bi bila ta dežela polna bodočih davkoplačevalcev. :)

  • Janč pravi:

   :-)
   Samo to v trenutni situaciji verjetno pomeni, da bi bila večja gužva na zavodu, študentskem servisu in na (neobstoječih) mejah ter letališčih.

 4. Gorazd Šturm pravi:

  Gorenak je nepismen! Tudi blog je enake kvalitete :(

 5. Mirko Lah pravi:

  Sami LUZERJI sedijo v parlamentu. In to že vse od osamosvojitve Slovenije dalje. Bivši policist si je dal zamenjat krvno skupino. Prosim vas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.