Zbogom TV3 in hvala za vse ribe

TV3 se danes ob polnoči poslavlja od svojih gledalcev in Slovenije. Razmere za njih niso bile idealne in lastniki so se odločilo, da je čas da vse skupaj končajo. Slovenija s tem izgublja veliko dobrih nadaljevank in malce manj dobrih reality showov ki so jih vrteli zgolj na TV3. TV3 je bila dokaz, da lahko obstaja TV program brez informativnih oddaj. Prav tako bom pogrešal oddajo Riba na oko, ki je bila veliko bolj zabavna kot sta Novakova na Popu.

Torej velja dobesedno – Zbogom TV3 in hvala za vse ribe!

  1. Mhm? TV3 je – nasprotno, kot trdiš – dokaz, da televizija pri nas NE more obstati brez informativnega programa. Če bi lahko obstala, bi ne ugasnila.

  2. ugasnila je zaradi drugih stvari.. v bistvu poglej drugace.. ce bi imela informativni program, v casu od 18. do 20. ure, bi lahko kontrirala nacionalki kanalu a in popu? nemogoce.. ampak za pripravo info programa bi slo veliko veliko denarja.. njihov koncept je bil precej fajn..

  3. Tudi jaz mislim, da smo zgubil dobro televizijo, ker Smet na kanal-u a in podobne zadeve niso za prebavljat. Nanizanke so bile pa definitivno najboljše, kot tudi Ribca na oko!

  4. TV3 je bila sicer edina televizija z dejanskim dobičkom v Sloveniji.
    POPtv ima menda izgubo, ki jo pokriva multinacionalka, TV3 pa se je pokrival sam in imel nekaj dobička.

  5. Mirko – poglej na Ajpes. Pro plus je imel leta 2010 dobrih 3 mio dobička. Glede na to, da je lastnik CME registriran na Bahamih, kjer so verjento nižji davki …..

    Informativni program daje TV kanalu resnost. TV kanal brez informativnega programa je lahko le nišni. Kar ni nič slabega, amapk še vedno je nišni.

Komentarji so zaprti.