Dva dni nazaj sem pizdil nad novim Spar oglasom – Slovenija, moja dežela, ki je vzbudil precej kritičnih debat na to temo na spletu in v družbenih omrežjih (Twitter, Facebook). Med guglanjem sem našel par odzivov na to akcijo, vendar sem presenečen, kako preveč so si začetne objave (provokacije) podobne?

Kot da bi to pisala ena in ista oseba! Da ne bo pomote, zelo me moti Sparov oglas, vendar očitno so v tem primeru nekateri izkoristili to priložnost z udejstvovanjem na forumih (priznam, nisem šel raziskovat ozadja, kdo so ti pisci na forumih in o čem sicer pišejo, le podobnost se mi je zdela prevelika, zato jo tudi omenjam).

Bolj kot ti komentarji pa me preseneča neodzivnost medijev na ta oglas. Namreč do sedaj nisem zasledil niti ene objave na to temo, čeprav mediji ponavadi pograbijo vsako takšno stvar in naredijo iz nje “afero”. Je mogoče Spar prevelik oglaševalec in si mediji dejansko ne želijo pljuvati v lastno skledo? Ali pa je to v bistvu res povsem nezanimivo za njih in v bistvu je povsem nepomembno kdo sedaj stoji za edinim sloganom Slovenije, ki nas je bil vreden!?

Jeap, vprašanje za milijon eurov je to!?