Pred časom sem v zapisu Orto za vedno – odličen oglas! zapisal – Končno sem doživel – domači oglasi, ki upam da jih bom kdaj videl tudi na televiziji in ne samo na internetih. Oglas je bil odličen. Vendar sta me tokrat Simobil in Luna TBWA zopet pozitivno presenetila – z oglasom za ORTO SMART.

No, v bistvu obstajata dve verziji oglasa – ena je za na TV, druga je za splet, ki prenese marsikaj več. In ja, spletna različica je precej bolj “odfukana” in mi je bolj všeč. Ali kdo pozna žensko iz prvega kadra??

[Še bolj ORTO verzija] Novi paket ORTO SMART. Vse ostalo je k****!

Novi paket ORTO SMART. Vse ostalo je kr neki!

9 Responses to Novi paket ORTO SMART. Vse ostalo je k****!

 1. Matejr pravi:

  So pa kar drzni s temle vibratorjem. Čudno, da se ni še noben zgražal. Na žalost pa punce ne poznam.

 2. Hitri pravi:

  V bistvu bi moral bit predmet oglasa kar Luna TBWA, glede na to da so odgovorni za oškodovanje davkoplačevalcev z kampanjo radjemribe. Oziroma mislim, da so še določeni drugi kaznivi elementi pri tej kampanji, saj spodbujajo konzumiranje zaščitenih živalskih vrst (npr. potočni raki , jegulja).

  Pravi oglasi bi se moral glasiti: luna TBWA je za en ku*ac.

  • had pravi:

   tako kot grajam, znam tudi pohvaliti – ne glede na to, kdo naredi kampanjo.. v tem primeru hvalim akcijo za orto smart, kot sem pred tednom ali malce vec, grajal akcijo rad jem ribe..

   vendar se je treba zavedati, da se to dvoje ne more metati v isti kos :)

   • Hitri pravi:

    Ja ampak podobno kot je uspešna ali lepa kampanja del cvja, je prav da je tudi zanič kampanja del le tega. Če agencija nima nobenih quality assurance sistemov, ki bi preprečevali lansiranje govna, pod njenim imenom, ki je koncev koncev njen glavni brand, potem ta agencija v celotni ni vredna veliko.

    Oz. po domače, 100 rož ne zakrije smradu enega dreka. In glede na to, da je bil ta drek plačan iz našega žepa, je prav, da se na ta drek spomnimo vsakič ko nam poskušajo odgovorni za drek poturiti rože.

 3. Abaddon pravi:

  Oglas je dober, ampak ni za mobilni paket pač pa iPhone.

 4. Iztok pravi:

  Prvo ne, poznam pa blonđo iz, mislim da, šestega kadra (tri skupaj) ;)

 5. marko pravi:

  meh, rated verzija je super, unrated je sranje, ki pritegne s poceni preklinjanjem. To zna vsak. Na razvitih trgih to (UK,US) to prej odbija. Slovenija zabačena republika ITAK, 100 let zadi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.