Alec Ross, kot so ga opisali na spletnem mestu 24ur, tehnološki guru ameriškega zunanjega ministrstva in je bil koordinator spletne volilne kampanje predsednika Baracka Obame, je danes sodeloval v njihovem Twitter intervjuju, ki so ga poimenovali #twitlomacy. Vendar je ta intervju izpadel zelo šalabajzersko, oz. nisem dobil občutka, da je Alec Ross takšen strokovnjak, saj v Twitter intervjuju ni uporabljal oznake (hashtag) #twitlomacy, kar sledilcem precej olajša spremljanje. Prav tako pa je iskanje na besedo #twitlomacy obrodilo le par rezultatov, kar je porajalo različna vprašanja na Twitterju:

Ampak to je malenkost, niti njegovi odgovori na vprašanja niso bili izpeljani kot replayi, da bi lahko na koncu pogledal celotno časovnico pogovora in prebral vse skupaj na enem mesti.

No, začelo se je takole, z napovedjo:

Začelo se je spraševanje 24ur:

In odgovori, ki niso bili kot replayi in jih je na srečo 24ur tudi retvital, sicer ne bi bilo nikomur nič jasno

Naslednjič, ko se odločate za takšen “projekt”, preverite, če dejansko oseba na drugi strani ve kaj počne, predvsem pa preverite taiste stvari tudi pri sebi. Veliko boljše bo, če bo tak intervju resnično namenjen ljudem, ki si želijo takšnih informacij in če bo narejen na pravilen način. Če koga zanima preveden intervju – klik