Ali veste, kaj boste počeli 24.3.2012? Če je odgovor ne, potem je tukaj ena izmed opcij – seveda je precej odvisno od tega, kakšen tip človeka ste. Lahko opazujete, ali pa tudi aktivno sodelujete! In o čem je govora? O dogodku, ki se bo zgodil že omenjenega 24.3.2012 na Krvavcu – Red Bull Home Run Krvavec 2012 aka množični spust smučarjev in deskarjev.

In kako bo to potekalo?  Na vrhu Krvavca bo štart. Ko bo štarter ob 13. uri dal znak, se bo 150 tekmovalcev (omejitev, prijave so možne isti dan pri brunarici Sonček od 10. ure)  pognalo  do 50 metrov oddaljene svoje opreme in potem poskušalo v lastnem slogu čim hitreje priti do cilja, ki se nahaja pri brunarici Sonček.

Proga bo v tem času zaprta za ostale udeležence, vendar previdnost vseeno ne bo odveč!! Prijavnine ni in po tekmovanju bo potekal afterparty Mojstrovine Narave, kjer bo musko rolala DJ-ka Lady M. Ob 20. uri odpelje v dolini zadnja gondola!

2 Responses to Red Bull Home Run Krvavec 2012 – 24.3.2012

  1. matejr pravi:

    Hudo! To se pa splača pogledat. Tale Filip pa prav izstopa s temi brkicami. Se prav vid, ko prvi zapelje čez cilj kdo je kdo :)

  2. Nejc pravi:

    Ti boš verjetno, kot običajno v vlogi opazovalca… V tem času boš napravil nekaj slik, ter jih objavil na blogu… wooow noroooo .. Zelo razburljivo življenje, ni kaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.