Včeraj je kolega fotograf, Samo Vidic, v studiu Sonata Photographica (ki je btw, odlično opremljen, prostoren in povsem nov) fotkal portrete za naročnika. Ker me je zanimala njegova postavitev studijskih bliskavic, sem “uletel” v studio in opazoval, ker je studijska fotografija poglavje zase in ni vse tako preprosto, kot si človek ponavadi predstavlja.

Samo konec meseca marca organizira v Bohinju tri dnevni photo workshop, vendar so vsa mesta že zasedena. In ker je ugotovil, da imam jaz samo eno fotko, pa še tista ni uporabna, me je postavil pred bliskavice in me pofotkal – grozen občutek je stati pred objektivom in priznam – rispekt vsem ženskam, ki dejansko uživate v tem početju in ki se lahko na ukaz nasmejite..

Precej let sem lovečeval dve stvari – Roni Kordiš in had – namreč nista se pojavljala skupaj, kot tudi moje fotografije so bile zelo redko objavljene na spletu. Sedaj se te stvari spreminjajo, saj te lahko vsak “potaga” na Facebooku, objavi fotko na Twitterju in podobno. In voila, takole zgleda Roni Kordiš, kot ga fotka Samo Vidic!

Hvala Samo!