Nasprotniki družinskega zakonika, so udarili tokrat s kontra propagando – z dvema “lezbijkama” Tino in Špelo, ki sta PROTI! Naj na tem mestu omenim, da sem jaz ZA družinski zakonik! In če se vprašate zakaj, potem si poglejte spletno mesto , kjer boste dobili vse odgovore na vaša vprašanja, tudi na tista, ki se pojavljajo zadnje dni in jih nasprotniki besno pošiljajo po elektronski pošti – Družinski zakonik: resnice o cepljenju, vegetarijancih in otrocih na Mercatorjeve Pike

Glede na spodnji video, v katerem sodelujeta Tina in Špela, bi bil pa resnično vesel, če ju kdo prepozna in mi pošlje njune kontaktne podatke, ker bi rad naredil intervju z njima. V bistvu bi bilo že dovolj to, da nekdo potrdi, da sta ti dve osebi res istospolno usmerjeni – namreč na samem posnetku tega ni opaziti, ker poljubljanje na daljavo pač ni pristno poljubljanje. How low can they go!?!

Kaj si morajo misliti starši, ko ju bodo danes videli na internetih in do sedaj niso vedeli, da sta Špela in Tina istospolno usmerjeni. Ah, saj jima bo odpuščeno, kajne?!

No, zame je ta obupen poskus še en dokaz več zakaj bom šel na referendum in zakaj bom obkrožil ZA!!