Pomlad prihaja v mestu in čas je kot nalašč za vožnjo z biciklom po mestu. Temu primerna je tudi nagradna igra Simobila – Živi odfurano Orto kolesa, ki vam omogoča, da si s sodelovanjem v njej, dobesedno odklenete eno od 17 starih koles, ki so jih ravno za to priložnost “napimpali” urbani umetniki (ja, med njimi je tudi ZEK crew in ravno njihovo kolo sem si odklenil že tudi sam, vendar moram počakati sedaj na žreb).

Dostop do nagradne igre in ogled koles je možen preko spletnega mesta http://www.orto.si/kolesa, oz. preko Facebook aplikacije – kjer bodo tedensko dodajali po 6 novih koles. In če vam je kateri od njih všeč, poskusite srečo z ugibanjem številk na Facebooku – ni tako težko, če je meni uspelo v petem poskusu (zadnjem na voljo). No obstaja tudi druga pot, če povabite 5 prijateljev, ne glede na to, ali sprejmejo vabilo v nagradno igro, dobite še bonus tri poskuse!

Eno kolo boto podarili tudi na Twitterju – spremljajte @orto_si za navodila (saj bi jih izdal, vendar se mora človek tudi malce potruditi za nagrado!

Če me izžrebajo, se bom naokoli prevažal s hipsterskim biciklom Solar, izpod rok Mihe Artnaka!!!

ORTO kolesa – Making of

4 Responses to Živi odfurano – Orto kolesa – Simobil Facebook nagradna igra

  1. Matejr pravi:

    Kakšna kolesa so res Top! Jest bi mel polcijskega!

  2. podplat pravi:

    Men so še vedno super zelo všeč kolesa mobitela, tu po Gorici se vozi eno. Robustna in lep design. Paša za oči. Kako se z njimi vozi pa ne vem.

  3. Anonimno pravi:

    Pecikli so kul, reševanje kode pa je čisti nateg, ni mogoče rešiti v manj kot 3 poskusih..ker se ena številka ponovi…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.