Danes in jutri v Mariboru poteka konferenca Podim, na kateri bodo med vsemi ostalimi, tudi govorniki Oren Michels, direktor in so-ustanovitelj, Mashery, Oliver Holle,serijski podjetnik in ustanovitelj SpeedInvest in Raphael H Cohen, serijski podjetnik, izvršni direktor, poslovni angel in akademski direktor na HEC Geneva, prav tako pa bodo govorniki tudi predstavniki domačih startupov – Jugoslav Petković, podjetnik, Silicon Gardens, Matevž Klanjšek, Celtra, Andraž Logar, 3FS, Gregor Rebolj, Klika, Saša Šarunić, ShoutEm, Dr. Klemen Španinger, DiaGenomi..

Konferenca se začenja z uvodnimi govori, ki jih moderira Blaž Kos, govorniki pa so Miroslav Rebernik, Danijel Rebolj, Jugoslav Petkovič, Jure Mikuž, Petra Drobne, Maja Tomanič Vidovič, Simon Hvalec.

Maja Tomanič Vidovič – Slovenski podjetniški skladrazpis P2 bo, ko bo sprejet rebalans proračuna, upajo, da še v mesecu aprilu!
Simon Hvalec (NKBM, generalni sponzor), je na vprašanje o kreditnem krču v ZDA in tem kaj se sedaj dogaja, odgovoril, da je pričakoval kakšno bolj preprosto vprašanje (lol). NKBM lahko ponudi kredite!
Petra Drobne – Japti – podjetjem bomo pomagali pri rasti in razvoju in pomagali z ukrepi, ki bodo ustvarjale neke nove vrednosti.