Bojan Požar je danes na Požareportu objavil tri videoposnetke Urše Čepin med “masažo” v “masažnem” salonu, oz. kako ona seksa za denar. No, videoposnetki prikazujejo precej več kot zgolj masažo, ki bi si jo človek predstavljal – oz. je mogoče samo takšno moje mnenje, ki še nisem preizkusil erotične masaže in ne vem, kaj naj bi v masažnih salonih sodilo v ta sklop. Tudi naslov, seksanje za denar ni povsem pravilen, saj samega seksa ne prikaže, oz. je mogoče skrit v drugi sobi.

Glede na to, da so videoposnetki zaprti za Piano sistemom, bo danes kar nekaj novih naročnikov na ta sistem, ki si bodo želeli videti Urško Čepin v akciji.

Vendar bolj kot samo početje Urške Čepin me preseneča objava teh videoposnetkov in dejstvo, da so še vedno dostopni na spletu, saj imamo v našem KZ-UPB1 v 149. členu – Neupravičeno slikovno snemanje zapisano sledeče:

  • Kdor neupravičeno slikovno snema ali naredi slikovni posnetek drugega ali njegovih prostorov brez njegove privolitve in pri tem občutno poseže v njegovo zasebnost, ali kdor takšno snemanje neposredno prenaša tretji osebi ali ji takšen posnetek prikazuje ali ji kako drugače omogoči, da se z njim neposredno seznani, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta.

Torej obstajata dve možnosti – Bojan Požar se požvižga na zasebnost Urške Čepin in s tem tvega zaporno kazen, ali pa je bil posnetek narejen v sodelovanju z njo. No kakorkoli že, njene “atribute” ste verjetno že prej videli v kateri od revij, na videoposnetkih pa pokaže še “sposobnost” drkanja in masiranja svojih jošk.

Vredno ogleda? Na žalost ne! Če kdo išče videoposnetek, je povezava nanj med komentarji!

Klik na fotografijo za celotno galerijo Sanja Grohar
sanja grohar playboy

Klik na fotografijo za celotno galerijo Viktorija Manzinni
viktorija manzinni playboy