Mucka – fotografije

Nisem ljubitelj mačk, priznam, so mi pa všeč! V bistvu nisem nikoli povsem razumel nekaterih ljudi in njihove opsesije z mačkami. Ponavadi ni bila to ena, ali dve, ampak cel kup muck, ki jih imajo ljudje doma. Tale mucka na fotografijah pa se mi je prikupila. Namreč med ležanjem ob bazenu včeraj je tale mucka prišla do mene, skočila na ležalnik in se začela, dobesedno kot mačka okoli vrele kaše, motati okoli mene. V bistvu ji to niti ni bilo dovolj, s tačko je pokazala, da jo moram božati. In ko sem se je dotaknil, se je vrgla na hrbet in se prepustila božanju.

Pišuka poldi, podobnost z ženskami je zgolj in samo naključna verjetno?!? Ko sem ugotovil, da se je ne bom kar tako zlepa “znebil”, sem vstal in naredil par korakov po travi. In je šla za menoj, v bistvu med mojima nogama in ko sem se sklonil proti njej, je bila zopet na hrbtu. Hmmmm, ko bi bile vse ženske res takšne, kajne?!

p.s.: čez par minut je prišla še njena kolegica in prav smešno je bilo opazovati sinhrono pitje vode iz bazena, ki sta ga zganjali mucki. In še dve galeriji iz leta 2008: