Lamborghini Gallardo Spyder Cabrio – fotografije

Ko bom velik, bom imel tak avto – Lamborghini Gallardo Spyder Cabrio. Par fotografij je nastalo med prehitevanjem Lambota, ki je po avtocesti vozil 120 km/h! Jeap, obstajajo tudi vozniki, ki uživajo v normalni vožnji s takšnim vozilom – v tem primeru je bil to starejši gospod (okoli 60 let), ki se ni dal motiti pogledom ostalih, ki so ga prehitevali (jeap, takšen avto vsak rad pogleda, sploh, če vozi normalno, oz. počasi).

5-litrska mašina, s 540 konjskimi močmi in končno hitrostjo okoli 325km/h je nekaj, kar bi verjetno vsak moški imel rad v življenju. No, do prvega postanka na bencinski črpalki pri današnjih cenah goriva! Ker sem vmes sam še fotkal, je šel Lambo mimo mene, kar se vidi tudi na fotkah!

Ko sem se čez 100 kilometrov ustavil na črpalki, tudi Astra pije gorivo, je bil tam parkiran ta Lambo in sem si ga, kot majhen otrok, lahko ogledal od blizu. Notranjost povsem nedotaknjena, oz. belo-črno usnje kot popolnoma novo. Zelo všečno! In ko je lastnik prišel do avta, se nasmehnil vsem, ki smo ga opazovali, je tudi speljal tako, da se je zaslišalo rohnenje – in ja, fovš sem mu!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja