Fun. – We Are Young ft. Janelle Monáe – video

O glasbi nimam pojma. Ko sem se vozil po Italiji in se je na radijski postaji rolal komad Fun. – We Are Young ft. Janelle Monáe, sem na iPhonetu prižgal Shazam, da sem odkril izvajalca in naslov komada. Ne, nisem poznal tega komada, ampak ko sem ga prvič slišal, sem sam pri sebi pomislil da bo to hit letošnjega poletja. Vendar sem bil prepozen, kajti komad skupine Fun. je hit že nekaj časa. Je.bi.ga, pač ne poznam muske, ki je trenutno aktualna. Ampak ta komad je točno tak, da sede v uho – prehodi, flow, vse je tako, da ugaja poslušalcu. In ni čudno, da ima komad na YouTubeu že 48,812,430 ogledov (približno milijon jih pridobi na dan!).

Ko sem šel iskat njihove ostale komade, me niso tako navdušili, kot We Are Young komad. Mogoče tudi za to, ker v njem sodeluje Janelle Monáe, ki ima cel kup odličnih komadov!

  1. Komad je res super. Zanimivo pa, da je hit postal zaradi serije Glee, kjer so ga pel pred približno pol leta. Komad pa se po radijskih postajah po Evropi vrti šele dva, tri mesece (v Ameriki na komercialnih postajah malo več). Nekaj podobnega se zdaj dogaja še za komad “Here’s to Us”od Halestorm.

Komentarji so zaprti.