Diggit – konferenca o digitalnih komunikacijah, ki jo organizirata podjetji Marketing Magazin in TS Media, bo potekala 6. in 7. junija 2012 v Cankarjevem domu v Ljubljani. Danes je zadnji dan za early bird prijave! Zakaj se meni osebno zdi konferenca smiselna, oz. zakaj pišem o njej? Ker so organizatorji na enem mestu zbrali zanimiva imena iz digitalnega sveta in se niso poslužili “ofucanega” sistema, ko dobiš enega “topshit” govornika, vse ostalo pa je povsem nepomembno! Če se bodo držali še parih nasvetov iz zapisa moji nasveti organizatorjem konferenc, potem bo to win-win situacija za vse!

Na spletnem mestu Diggita je zapisano – zakaj na DIGGIT!

V današnjem digitalnem svetu je potrebno razmišljati širokopasovno in širokopotezno. Za to potrebujemo inspiracijo, ideje, poznavanje trendov in veliko znanja. DIGGIT nudi vse to! Obenem je DIGGIT prvi in edini celoviti pregled digitalnih trendov in primerov dobrih praks na enem mestu.

Samo upam lahko, da bodo govorniki, ki jih je izredno veliko in iz precej različnih področij, predstavljali svoje sveže primere dobre prakse in se ne bodo posluževali par let starih primerov! Med drugimi bodo govorniki na konferenci: Maja Jančič Bogataj, Rok Hrastnik, Dragana Djermanovic, Daniel Ackerman (Socialnumbers), Matthiasa Bachor (Searchmetrics), Lukas Maixner (Socialbakers), Arda Kertmelioglu (Mobilera), Mark Johnson (The Economist), Vedran Bajer (Google), Eleftherios Hatziioannou (Peopleizers), Laurent Ellerbach (Microsoft)….