Spust z biciklom namesto zajtrka – video

Včeraj popoldan sem preizkusil snemanje spusta z biciklom po gozdu s telefonom iPhone 4S. Ni mi uspelo, saj sem zaklenil funkciji AE in AF in video je izpadel na trenutke povsem temen, na trenutke povsem prežgan. Ker sem že včeraj zvečer imel namen ponoviti spust, pa vendar mi je tema preprečila dejanje, sem se odločil, da to ponovim danes zjutraj – pred zajtrkom. Posnetka spusta sta precej boljša, čeprav priznam, da še vedno nisem zadovoljen s samim fokusom – vendar barve so vsaj spodobne, da se vidi, da sem res bicikliral po gozdu.

Spodaj je še kolesarska pot na zemljevidu – Everytrail, da se vidi, koliko višinske razlike je kje – jeap, ni samo spuščanje, ampak moram dejansko tudi “trajbat” v hrib, da se lahko spustim. Je pa tole definitivno ena izmed najboljših sprostitev, ki si jih človek lahko privošči. No, če ne bi bilo traktorja v prvem posnetku, bi bilo vse skupaj še malce bolj zanimivo!

Prhovec – Čemšenik – Brezje – Prhovec

    1. prilimal s selotejpom na balanco :) deluje super :)))

      kdaj greva na kak spust :)

  1. Vidim da programu Every trail tud včas mal ponagajajo elektromagnetne motnje in nabije brzino čez 100 km/h, kot Nokiinem Sport Trackerju. Odkar sem začel ENdomondo uporabljat se mi to še ni zgodilo…

Komentarji so zaprti.