Kdor spremlja oddajo X Factor Slovenija in oglasne bloke, potem je verjetno opazil TV oglas za vozilo Volkswagen Jetta, kjer dva policista sprašujeta voznika o njegovem vozilu. Spodaj je originalen oglas, s katerim sem mislil, da si bom rešil dilemo – namreč ne štekam oglasa. In kot sem ugotovil, tudi Twitter uporabnikom ni povsem jasno, kaj so želeli kreativci s tem oglasom povedati?!

Če so ciljali na to, da se bomo ljudje pogovarjali o njihovem oglasu, so zadeli žebljico na glavico! Ampak verjetno ni to smisel oglasa, kajne? Ko sem iskal odgovor na to, kaj naj bi ta oglas pomenil na spletu, sem našel dokaj zanimivo razlago – namreč, da je bila Jetta nekoč precej “grdo vozilo” (čeprav se sam s tem ne strinjam!) – posledično je bilo ime Jetta nekaj grdega za vozilo. Sedaj pa ima novo obliko in sta tudi policista povsem presenečena nad tem.

Jebeš oglase, ki potrebujejo pol ure iskanja po spletu. A ne bi bilo lažje, če bi na začetku pokazali istega človeka dvajset let nazaj v stari Jetti in potem v sedanjosti? Ljudje bi vsaj razumeli oglas!!

3 Responses to A kdo šteka TV oglas – Volkswagen Jetta

 1. Miha J pravi:

  Verjetno je VW navdušencem oglas precej bolj jasen. Vsaj meni je bil takoj. Jetta je model VWja, ki že cca 10 let ni bil reklamiran pod tem imenom na našem trgu. Aka Jetta is back, believe it or not.

 2. Miha J pravi:

  Eh, sem samo poskimmal tvoj post, si že očitno našel razlago. Za tiste čase ne vem, če je bil tako grd avto. Vsaj meni ne :) Je bil pa tudi v F&F filmu: http://www.youtube.com/watch?v=vAQDSNA9-B8

  • had pravi:

   tale odgovor na fb mi je vsec :)

   Jaka Mele hmm. a jaz sem edini, ki meni da policaja, očitno francoza ali nekaj podobnega angleško napol govorečega, mislita da jih tipo zafrkava in da je to JET (letalo) … ?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.