Dva zanimiva avtomobilska portala sta prišla v našo internetno krajino v zadnjem času in kot takšna sta vredna zapisa, oz. sta vredna, da je javnost v Sloveniji seznanjena s tem, da obstajata – Avto Arena –  http://www.avtoarena.si/ in Elektro vozila – http://www.elektro-vozila.si/, ki sta namenjena vsak svoji ciljni publiki.

Avto Arena je spletna arena jeklenih konjičkov, kjer so dnevno dodane novosti iz sveta avtomobilizma. Portal je razdeljen na področja novosti, tuning, testi in koncepti. Avto Arena vsebuje tudi precej zanimivo rešitev za lastnike avtohiš, ki lahko preprosto dodajajo relevanta vozila, ki se prikazujejo ob člankih in omogočajo “hiter nakup”.

Vsebino je mogoče komentirati, prav tako pa je mogoče portal slediti tudi na Facebooku in Twitterju

Edina stvar, ki jo pogrešam na portalu je, da bi se vedelo, kdo je pisec članka z imenom in priimkom. Na žalost mi ne pomeni dovolj, če piše da je Žane napisal test vozila, saj bi rad vedel, da je to dejansko človek iz krvi in mesa s sliko!

 

Elektro Vozila je portal namenjen električnim vozilom, električnim skuterjem, motorjem in je med drugim tudi oglasnik za taiste zadeve. Pri njih je precej več področij avtomobili, hibridi, motocikli, kolesa, tehnologija, Katalog vozil, mali oglasi, forum, zanimivosti, e-šport, intervjuji, kar se mi zdi sicer zanimivo, ampak za samega uporabnika je malce preveč delitev. Spletno mesto je namenjeno nišni skupini uporabnikov in vozil, ki jih bo vsako leto več in kot takšno ima zelo dobro prihodnost.

Tudi Elektro vozila omogočajo komentiranje člankov in tudi njih je mogoče slediti na:

Ustvarjalcem želim veliko uspeha, predvsem pa volje pri ustvarjanju vsebine!