Popolnoma fasciniran nad TV oglasom – tokrat je “krivec” oglas za deodorant Garnier Man – Neutralizer 72 ur, ki vam bo omogočil, da 72 ur ne boste oddajali neprijetnega vonja! Mogoče sem samo jaz malce čuden in ne razumem, zakaj bi potreboval deodorant, ki bo zdržal 72 ur? Do sedaj se mi še ni zgodilo, da se tri dni ne bi stuširal in bi mi takšen “čudežen” deodorant “rešil” življenje.

V bistvu je smešno že to, da ne pomislijo, da telo, ki se ga tri dni ne umiva, ne smrdi samo pod pazduho, ampak začne celotno telo oddajati svoj vonj? Je mogoče ravno v tem čar – da celotno telo pošpricas z deodorantom?

Glede na to, da rad testiram raznorazne stvari in jih odkrivam, je bila sicer prva ideja ob tem oglasu, da bi jaz to “po mitbusterskovo” stestiral. Ampak ja, bi se nekako odločič za to, če bi ta deodorant zdržal samo 48 ur – kar bi mogoče še celo preživel brez tuširanja – vendar tudi ne v tem vremenu. Ampak 72 ur se mi vseeno zdi preveč. Tako da bo moral kdo drug ovreči, ali pa potrditi ta mit, da Garnier Man – Neutralizer 72 ur res deluje toliko časa, kot tudi, da se ne poznajo “fleki” na beli srajci. Tukaj se mi zastavlja še eno vprašanje – pa nisem ravno “svinja”, ki res smrdela – tri dni v isti srajci, ali majici? NE!

Mogoče sem preveč pristranski in samo jaz gledam na vse skupaj tako – ker mi je lastna higiena precej zelo pomembna. Mogoče pa delam vse skupaj povsem narobe in bi se moral tuširati enkrat na teden, vmes pa uporabljati super duper Garnier, ki bi mi omogočil, da bi vseeno sedel kdo blizu mene! Sam vem, da ne bi želel sedeti poleg človeka, ki bi bil tri dni v isti majici, pa čeprav se ne bi niti malce potil!

p.s.: je že kdo stestiral to zadevo? in kakšni so rezultati?