Zadnje čase so povsod prisotni oglasi za Be that face akcijo (bethatface.si) – oglasni panoji, citylighti, bannerji na spletu.. Vendar nikjer ni opisa, kaj naj bi to dejansko pomenilo – Svet čaka nate, zgrabi priložnost je maksimalno, kar je zapisano. In povezava do spletnega mesta, kjer pa se moraš, da dobiš kakršnokoli informacijo, za kaj gre sploh, registrirati?

Be that face, oz. podjetje MPG Plus d.o.o., saj se hecate, mar ne? Vi želite mojo letnico rojstvo (je v ozadju kakšna alkoholna pijača?), v naslednjem koraku pa mojo registracijo – elektronski naslov, brez da bi mi sploh predstavili, za kaj se pri vsej stvari gre? Jeap, vsi meniji so onemogočeni in nobenih podatkov o tem, kaj sploh je namen tega spletnega mesta?

Se prijavljam na tekmovanje za pot okoli sveta? Je to izbor za obraz alkoholne pijače? No, jaz se ne bom prijavil, ampak verjamem, da se tudi precej ostalih uporabnikov ne bo, ker jim ni jasno, kaj vse skupaj pomeni – kupovati mačka v žaklju ni ravno primerno v tem času, kajne?

In kaj je še zanimivo – Tvoja registracija bo uspešno opravljena, ko boš izpolnil vse podatke in naložil svoje fotografije.  V kolikor to ne bo narejeno, registracija ne bo mogoča. Hvala!

Zakaj potrebujete moje fotografije? Ali lahko vaš načrtovalec spletnega mesta, oz. agencija, ki vam je delala celotno akcijo, še enkrat premisli če je to kul, kar počnete? Če je namen, da dobite čim več elektronskih naslovov, ki jih boste s pridom izkoriščali, pa verjamem, da je ta princip povsem pravi – upam, da bodo to uporabniki ugotovili in da se ne bodo registrirali!

6 Responses to Be that face – wtf je to?

 1. Nejc pravi:

  Pa še podajajo si te: “Izrecno tudi dovoljujem, da se vsi posredovani osebni podatki posredujejo tudi naročnikom upravljavca za namen opravljanja dela pri njih.”

  Čudno da niso zraven porinili še Facebook Connect, kar zna tudi dosti mailov pripeljat…

 2. Mrvica pravi:

  Jaz sem se isto sprasevala :O. Prvi vtis: “A potrebujejo nove starlete ali kaj?” :) Sem iskala kaj več podatkov o vsebini – pa nič. Danes zjutraj sem še oglas na radiu slišala – again, nimam pojma za kaj gre. Niti kontaktirati jih ne mores na strani, ker je meni čisto neaktiven :S ne lajkam… Definitivno napačen pristop.

 3. dukedl pravi:

  tole piše na strani:

  MPG d.o.o. je bil ustanovljen leta 1997 na Hrvaškem kot ena prvih agencij v regiji specializirana za promocije, osebne stike s potrošniki, prireditve, pospeševanje prodaje ter za vse ostale BTL dejavnosti. Kot vodilni v regiji je MPG ustanovil podružnice v Ljubljani, Beogradu, Skopju in Sarajevu za pomoč naročnikom z učinkovitimi storitvami.
  Na podlagi spremljanja trendov na tržišču ter prizadevanja, da se vedno zagotovi najvišja kvaliteta ponudbe, smo se odločili, da se začne Be that face kampanja v Sloveniji za podporo dejavnosti naročnikov kot so Philip Morris, Red Bull, G3 spirits, Sony ter ostali. MPG Plus želi ustvariti ekipo, za projektna dela, kot tudi za stalno zaposlitev, ki se bodo učili in razvijali skupaj z različnimi blagovnimi znamkami in njihovimi dejavnostmi na tržišču. Dandanes ni pomembno le delo za podjetje samo, potrebno je živeti v stilu določene znamke in misliti izven okvirjev – pri Be that face kampanji iščemo mlade ljudi, ki so vedno v koraku z dogodki ter najnovejšimi informacijami, imajo veliko interesov in imajo vpliv v družbi svojih vrstnikov, ljudi, ki radi hodijo ven in vidijo to službo kot priložnost za svojo bodočo kariero.
  Vsi, ki vidijo to službo kot priložnost za svoj osebni razvoj, da sprostijo svoj potencial in se ob tem tudi zabavajo, se lahko prijavijo tako, da izpolnijo obrazec na internetu in odgovorijo na začetna vprašanja na http://www.bethatface.si . Izbrani bodo povabljeni na osebni razgovor in na končni izbor, ki bo konec avgusta. Skupaj 20 kandidatov bo izbranih za polno oz projektno zaposlitev (brez točno določenega delovnika). Opis delovnega mesta je odvisen od dejavnosti kot tudi od naročnika, vendar pa bodo vsi delali tudi na dogodkih, imeli osebne kontakte s potrošniki in sodelovali pri različnih tipih promocij.

  Prava faca pozna vsakogar,
  Prava faca se znajde povsod,
  Prava faca, je videz zabave,
  Prava faca vedno pusti sled.
  Če si pripravljen na super začetek nove službe z mednarodnimi kontakti in širokim naborom znanja, ki se ga lahko naučiš, si prav ti lahko faca, ki jo iščemo! Se nam upaš pridružiti in osvoboditi svoj potencial?
  Prijavi se zdaj! Vzame ti okoli 10 minut.

  pa še video: http://www.bethatface.si/system/video.mp4

 4. MrGasparus pravi:

  Tuki mate kontakte:)

  01 4366082

  Drugače je pa vse tukaj gor:
  http://www.bizi.si/MPG-PLUS-D-O-O/maticno-podjetje/

 5. Mirko pravi:

  Vidim da so med tistimi, ki so se dejansko javili na ta wtf. plakat bili izbrali akupino, ki se sedaj pod Philipom Morrisom vozi po Italiji s Ferrarijem 458, Californio, Alfo 8C in še dvema Maseratijema, ni slabo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.