Sebastjan, ki je v tem poletju “osrečil z najcenejšim internetom na Hrvaškem že preko 500 Slovencev,  je končno postavil spletno mesto, kjer lahko naročite po povzetju Bonbon SIM kartico, po ceni 10,90 EUR, ki vam omogoča najcenejši internet na Hrvaškem. Za to ceno dobite SIM kartico, ki vam omogoča 10 dni interneta na Hrvaškem, z dnevnim prenosom 300Mb.

Vsa potrebna navodila o tem, kako se aktivira kartica, kako se nastavi dostopne točke, kot tudi kako in kje se polni in kako se uporablja, so od sedaj na voljo na spletnem naslovu http://www.mojbonbon.net – ko naročate kartico, vpišite v polje – HAD001 in zraven boste dobili še posebno presenečenje!

Lahko pa tudi kliknete na fotko, ki vas odpelje na spletno mesto http://www.mojbonbon.net, kjer uporabite promocijsko kodo HAD001

12 Responses to Bonbon internet – najcenejši internet na Hrvaškem – mojbonbon.net

 1. Gorky says:

  Pri T-mobile.hr dobiš kartico za 10kn, ki vključuje 500mb prenosa. Potem pa imaš opcijo neomejenega prenosa podatkov za 10kn / dan. Mislim, da cenejšega od tega ni. In ni nobenih komplikacij, samo oglasiš se na njihovem centru.

  lp

 2. Iztok says:

  10KN proti 10EUR??? Zakaj bi jo potem kupoval preko slovenskega ponudnika, če na poti na morje lahko kupim to v vsaki traviki skoraj?

 3. jst says:

  Pri T-mobile kupiš paket (podobna varjanta kot od telekoma mobi paket) v njem dobiš dve sim kartici. Eni sem lani uporabljal (potem je zapadla), drugo pa sedaj uporabljam. Sim kartico kupiš na pošti in za 10 kun dobiš 1 dan interneta. LP s Hrvaške.

 4. Roman says:

  Pri Vipnet.hr dobis bon: n x 10 kun/dan, Max 1GB/dan.

  Kupil sem še USB modem za 200 kun .

  Prodajajo na poštah in VIP centrih.
  Verjetno bon tudi v trafikah a mi gospa tega ni znala prodat.
  Če sem prav prebral bon lahko kupiš tudi na bankomatu. VAU!!!

 5. Jernej says:

  Zdravo vsem.

  Sem trenutno na Hrvaškem in sem ravno na HAD-u našel podatek o najcenejšem mobilnem internetu na Hrvaškem (Bonbon). Ampak…..našel sem še cenejšega…..na dan plačam 10 KN za 1GB prenosa na dan, ko presežem 1GB hitrost seveda pade na 56kbit/s. SIM kartica je stala 20 KN. Torej za cel mesec, kar bom tukaj sem kartico napolnil za 300 KN in imam vsakih 24 ur 1GB prenosa. Vse to pri ponudniku VIP.

  • Roman says:

   Moraš pa seveda biti na morju v Splitu ali Dubrovniku. Pokritost je bolj tako tako. Na EDGE ali HSPA težje pokuriš ta GB

 6. Mitja says:

  Na podlagi zapisa sem naročil SIM kartico. Vpisal sem promocijsko kodo in dobil še posebno vredno presenečenje. Hvala!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.