Se na vašem iPhone 4S telefonu prikazuje podobna rjava črta ob levem robu ekrana, kot se pri meni, oz. kot je na spodnjih fotogafijah? Namreč z nastopom poletja, se mi je iznenada pojavila rjava črta, ki dobiva “boljšo” barvo, ko se temperature dvigajo. Sicer še nisem nesel iPhoneta na servis, ampak planiram v kratkem – problem naj bi bila njegova občutljivost na temperaturo – nad 35 stopinj. Kar je zapisano tudi v navodilih za uporabo, kot sem sam preučil zadevo.

Operating temperature: 32° to 95° F (0° to 35° C)

V bistvu sem bil malce bolj presenečen na morju, ko je bilo precej bolj toplo in sem ga pustil direkt na soncu za par minut in se mi je telefon sam izklopil – narisal se je trikotnik in napis …iphone needs to cool down before you can use it….takole.

Ko ga nesem na servis, sporočim, kaj je bil vzrok, oz. ali je to nekaj povsem normalnega za telefon.

Dodano – danes nesel telefon na servis na Emonagram – Barjanska ulica, kjer bodo zamenjali telefon. Ko se zgodi, sporočim, če je bilo vse res tako kot je bilo obljubljeno!

6 Responses to iPhone 4S – rjava črta ob levem robu ekrana pri višjih temperaturah

 1. NuckinFuts pravi:

  Najvišja delovna temperatura telefona je manjša od človekove telesne temperature? Načeloma to pomeni, da mi lahko crkne v roki?
  Nič drugega kot: “smešno!” :D

 2. Manuela pravi:

  Z mojim sva imela oba telefone na črni stekleni mizi, na soncu. In iPhone je res napisal, da se mora shladit in ugasnil. Pobralo naju je od smeha. Bila je pomlad. Note pa mirno naprej…. čisto dolgočasno :)

 3. Katarina pravi:

  jaz imam iphone 4 in imam že nekaj časa enako črto na desni strani ekrana… Zdaj vsaj vem, kaj to je… Je kak poseben razlog, da si nesel ravno na Emonagram?

 4. Žiga pravi:

  Had ima Simobilov iPhone in te žal servisira le Emonagram, drugi pa ni.

 5. Swar pravi:

  Haha ker krš telefon,na androidu se kaj takega ne dogaja :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.