Martina Valenčič je nova kandidatka za predsednico države, na predsedniških volitvah, ki bodo potekale 11.11.2012. Priznam, nimam pojma kdo je ona in od kje ji ideja o kandidaturi, ampak takle imamo v demokraciji, ki jo lahko vsak izkoristi za svojo lastno promocijo. In Martina Valenčič, ki je včeraj napovedala kandidaturo bi povsem preprosto lahko imela slogan svoje volilne kampanije Nič vam ne skrivam in sem gola pred vami.

Zakaj? Ker je na spletu, oz. na njenem spletnem mestu cel kup njenih golih fotografij, oz. celo izdala je koledar s svojimi golimi fotografijami. Odlična promocija, ko bi lahko dejansko rekli, da Slovenci “drkajo” na predsednico! Jeap, sliši se čudno in tudi čudno je, ampak pogled na spodnjo galerijo njenih fotografij odkrije vse njene “čare”. Mogoče bi bil kakšen higienski minimum primeren za takšne primere, oz. vsaj nekaj smernic, ki bi bile potrebne za takšno funkcijo! Ni estetsko in ni primerno!

Ogled fotografij na lastno odgovornost!! NSFW – http://www.freetime.si/lepotice2012/lepotice2012/. Povezava ne deluje več. Očitno je “predsednica” ugotovila, da tole ni najboljša promocija zanjo!