Včeraj me je Vini odpeljal v nov lokal sredi BTC-ja (pod Halo 10) – Mint Cafe, kjer sem imel možnost spoznati lastnika in tudi arhitekta, ki je poskrbel, da lokal izgleda tako, kot izgleda. Všeč mi je. Namreč minimalistično opremljeno, vendar vse skupaj ima svoj funkcionalni smisel. Kot je sam arhitekt povedal je bilo to njegovo izhodišče, namreč da se izhaja iz funkcionalnosti prostora, šele kasneje pa pride dizajn. Ampak v Mint Cafeju, kjer strežejo Lavazza in med drugim imajo na meniju tudi presne torte, je to dvoje odlično združeno. Definitivno se vrnem!

3 Responses to Mint Cafe – BTC – Hala 10

 1. Luka pravi:

  A ni že malo preveč lokalov pri nas? Manjka se kakšen izviren lokal, ki ga še ni. Jaz hudo pogrešam ameriške lokale, kjer se večerja ob poznih urah, zraven se gleda šport in se toči veliko piva. ne pa sami neki moderni lokali, z navitimi cenami, brez prave izvirnosti.

  • Iga pravi:

   Meni je pa ta lokal prav tisto, kar mi je mankalo v BTCju… Malo skrit s prijetnim ambijentom. Super kavica ob presni torti in tudi sam vrt je odlicno okrasen s poslikavami, zraven ti pa se velik TV dela družbo, če si sam… Res, ZAKON kava! Keep it up!

 2. Žiga pravi:

  si jim to objavo zaračunal? bi jim lahko, ker si jim naredil super reklamo. lokal izgleda lep samo dejansko je na napačni lokaciji, ker se mi še sanjalo ni da obstaja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.