Pred parimi minutami se je začela prodaja iPhone 5 telefonov tudi pri nas, pri mobilnem operaterju Simobil. Cena iPhone 5 16GB v Sloveniji, brez vezave je 679€ (vir). iPhone 5 z 32GB in 64GB bo na voljo v kratkem, priporočajo rezervacijo telefona.

Seveda so cene ob vezavi precej drugačne in tako lahko dobite telefonu iPhone 5 tudi za 1 euro. Ker so danes prve zaloge razprodali v parih minutah, bom verjetno čakal na drugo serijo, ki bo prišla kaj kmalu!

Ob 22. uri je na Čopovi izgledalo takole:

In ob 6. uri, ko se je začela prodaja telefonov:

In še prvi srečnež:

14 Responses to Simobil – cena iPhone 5 – 679€

 1. Gregor pravi:

  Ne vem zakaj, ampak pri sosedih (ITA), je cena zavidljivo nižja € 729:
  http://store.apple.com/it/browse/home/shop_iphone/family/iphone

 2. Podplat pravi:

  In v ZDA enak znesel a v dolarjih?

 3. Polona pravi:

  Jaz si ga sicer verjetno bom omislila, ampak kasneje, ko se vse tole malo pomiri. Pa če bodo feedbacki okej. No rush … Sem na svoj 3G še zelo čustveno navezana in res, razen vibre (brutalen padec na marmor) vse dela bp. :-)

 4. krashek pravi:

  Katastrofa… Brez zamere ;)

 5. JeBi pravi:

  Ne morem verjeti, da je folk lahko tako nor. V času tako rekoč odprtih mej, hude konkurence, izkoriščanja ekonomije obsega multinacionalk (beri izkoriščanja in posledično nizke lc),…še vedno pripravljeni plačati za neke drobtinice 700 EUR in še čakati v vrsti. Jaz za 700 eur doma čakam, da mi telefon prinesejo, prižgejo, inštalirajo, pospravijo škatle…blagor multinacionalkam – i ja bi

 6. dda pravi:

  BUDALE PAČ… KAJ ČEŠ… KEKCI, OVČICE…

 7. Najem pravi:

  Vsak kakor mu paše…

 8. Vreme pravi:

  Udrihanje po sosedih je že kar stalnica, verjetno je v ozadju želja po branosti/gledanju…

 9. Tyschew pravi:

  Sam sem na TW kar pošteno grindal Simobil, zakaj niso ljudem v vrsti povedali, da je na voljo le 23 (v LJ) oz. 21 (v MB) telefonov, saj so za podatek verjetno vedeli že zvečer oz. vsaj nekaj ur pred odprtjem prodajaln in so tako namerno(!) pustili svoje stranke(!) čakati na mrazu vsaj 5-6 ur, čeprav so vedeli, da ni šanse, da bi vsi dobili telefone.

  Seveda niso bili zmožni iskrenega odgovora, ampak so se izmotavali, da so bile informacije zelo zaupne in podobno … Sicer razumem, da ne morejo reči “Da, vedeli smo, da ni šanse, da bodo vsi dobili telefon, pa smo jih vseeno pustili čakati,” pa vseeno ne bi škodilo vsaj malo iskrenosti.

  Drugače so ful fajn in osebni in kao kolegialni pa vse na TW, ampak ko jih pa vprašaš kakšno kočljivo vprašanje, se pa zatečejo k nekim “korpo” spoliranim brezosebnim odgovorom … slaba, slaba. :)

 10. Black_ICE pravi:

  Prav tega si želi Apple (ne Simobil)…dolge vrste. Ravno zato so v prvem valu poslali v Slovenijo tako majhno količino.

 11. Tyschew pravi:

  @Black_ICE, in Apple Simobilu vse do šestih zjutraj ni sporočil, koliko telefonov jim bodo dobavili? (in Simobil zato ni mogel povedati strankam?)

 12. Black_ICE pravi:

  Simobil je že vedel, ampak ni smel povedati. Apple ima težke pogoje, verjemi.

 13. Tyschew pravi:

  Potem bi pa rad videl, da Simobil poda kak odgovor v tem smislu … ampak očitno se ni šlo za to, ker sicer bi že povedali, tako pa so se zapletli, da tudi sami niso vedeli do zadnjega ipd. Stinks ;)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.