Gostilna išče šefa – komentatorji Angelca Likovič, Savina Atai, Mišo Stevanovič

V zapisu Gostilna išče šefa – šef Bine Volčič in voditeljica Lili Žagar sem zapisal, da se mi zdi ideja o tem resničnostnem šovu super, prav tako se mi zdi izbira Bineta Volčiča, za vodjo kuhinje odlična. Vendar danes, ko sem videl, kdo bodo komentatorji, ki bodo v studiju komentirali dogajanje, me je vse skupaj minilo. Namreč izbira ni vrhunska, oz. primerna oddaji, ki jo dela POP Tv. In kdo so ti komentatorji, ki so me razočarali – če vam imena niso poznana, nič ne zamujate:

 • Angelca Likovičtista sitna mama, ki je bila že komentatorka v parih resničnostnih šovih in ki je šla ljudem pošteno na živce (na kaj drugega bi šla bolj težko!). Znana tudi po “chick fight” z Nino Osenar
 • Savina Atai – nutricionistka (a ima to kakšne veze z nutrijami? samo njih je mogoče? – joke), ki se ukvarja z obrazno jogo. Karkoli že to pomeni in kdorkoli že plačuje za takšen bullshit (moje mnenje pač!)
 • Mišo Stevanović – če se kdo še spomni resničnostnega šova Bar, on je tisti, ki ni zmagal, ampak se je znal precej dobro medijsko pojavljati v svojih časih. In očitno se zna še vedno dobro prodajati

Ponedeljkove oddaje, ko bodo dotični komentatorji komentirali v studiju, ne bodo gledljive in jih bom z veseljem preskočil. Bom pa z veseljem pogledal, kaj se dogaja v Gostilni in upam, da se naučim karkoli pametnega tudi skuhati.

Fotografije iz Gostilne

 1. Ja, čakaj malo.

  A si mislil, da bo šlo brez Angelce?

  Angelca je pa ja bistvena sestavina vseh Kmetij ipd., rating zagotovljen.

  1. Res sramota da vlačijo takšno žirijo,Angelca si bo morala priznati da je stara in da rdeča in roza ličila ne gredo na njen obraz,ker je potem res stara in umetna in pa sprijazniti se bo morala”da ni več v času ko je bila ona mlada”so pač drugi časi danes.Kar se pa tiče gospodične ki v življenju še ni naredila še nič odmevnega in ni še doživela tudi tiste slabe strani življenja,bi se morala malo brzdati z izjavami,je pač naduta smrklja,takih res ne rabimo in verjetno tam ne sedi zastonj.

 2. Človeku se lahko samo obrne, da se ProPlus v podalpskem Kosovu še vedno šlepa na najcenejši recept: kvazi-resničnosti šov brez scenarija, ki muz potem v režiji dodaš “zgodbo” in “dramo”, vmes pa vržeš nekaj populističnega dretja zgoraj poimenovane bake, kvazi-strokovnjaka in aktualnega ali bodočega wananbeja, ki ima plan prodreti na naslovnico Nove.

  Medtem pa ideje, kot je tale: letijo pod radarjem in so kljub pretiranemu sarkazmu random blogerja parkrat bolj zanimive kot rezultati brain stromingov raznih “producentov”, “kreatorjev”, “inženirjev socialnih omrežij” in kar je še teh ostalih bulšit nazivov z malo ali nič realne osnove. Kaj šele poželjivega produkta, ki se na koncu izcimi.

Komentarji so zaprti.