V zapisu Gostilna išče šefa – šef Bine Volčič in voditeljica Lili Žagar sem zapisal, da se mi zdi ideja o tem resničnostnem šovu super, prav tako se mi zdi izbira Bineta Volčiča, za vodjo kuhinje odlična. Vendar danes, ko sem videl, kdo bodo komentatorji, ki bodo v studiju komentirali dogajanje, me je vse skupaj minilo. Namreč izbira ni vrhunska, oz. primerna oddaji, ki jo dela POP Tv. In kdo so ti komentatorji, ki so me razočarali – če vam imena niso poznana, nič ne zamujate:

  • Angelca Likovičtista sitna mama, ki je bila že komentatorka v parih resničnostnih šovih in ki je šla ljudem pošteno na živce (na kaj drugega bi šla bolj težko!). Znana tudi po “chick fight” z Nino Osenar
  • Savina Atai – nutricionistka (a ima to kakšne veze z nutrijami? samo njih je mogoče? – joke), ki se ukvarja z obrazno jogo. Karkoli že to pomeni in kdorkoli že plačuje za takšen bullshit (moje mnenje pač!)
  • Mišo Stevanović – če se kdo še spomni resničnostnega šova Bar, on je tisti, ki ni zmagal, ampak se je znal precej dobro medijsko pojavljati v svojih časih. In očitno se zna še vedno dobro prodajati

Ponedeljkove oddaje, ko bodo dotični komentatorji komentirali v studiju, ne bodo gledljive in jih bom z veseljem preskočil. Bom pa z veseljem pogledal, kaj se dogaja v Gostilni in upam, da se naučim karkoli pametnega tudi skuhati.

Fotografije iz Gostilne