Letošnja predvolilna bitka za predsednika RS se je začela že precej zgodaj. Volitve bodo 11.11.2012, vendar se precej aktivnosti dogaja že sedaj. Borut Pahor se je odločil za precej svojevrsten način vstopa v predvolilno bitko (o čemer sem že pisal) in priznam, da toliko publicitete, kot jo je dobil s svojim prostovoljnim delom, jo težko dobi sicer. In ker se vsaka fajn stvar začne s tvitom, sem se tudi jaz odločil, da poskusim.

Vse ostalo je zgodovina, bi lahko napisal. No, danes smo imeli cel dan Boruta Pahorja v studiu, kjer smo skupaj brainstormali na temo novega ploščka za skupino Demolition Group (best on), sam si je izrisal avtoportret, ki bo ovekovečen na majici, kot tudi poiskali rešitev za njegov logo, ki zajema besedo ZAUPANJE. Kreativna rešitev bo razkrita čez par dni. Prav tako pa smo skupaj pogledali par stvari na njegovem spletnem mestu in mu podali rešitve. V bistvu je bil precej dober člen ekipe, kljub temu da ni iz foha.

Če sem na začetku verjel, da je vse skupaj en precej velik “bullshit”, sem sedaj malce drugačnega mnenja. Ideja sploh ni slaba. Tudi sam sem začel razmišljati v tej smeri – namreč, da bi posvetil kakšno uro, ali dve na teden ljudem, ki potrebujejo pomoč iz področja, ki ga sam poznam, oz. mislim, da ga obvladam.