Beerhunt sprejet v TSstartup pospeševalnik

Pred časom sem vas prosil za pomoč pri izpolnjevanju ankete o pivu, ki smo jo potrebovali za odločitev ali gremo z izdelavo aplikacije za vse ljubitelje piva. Ker so bili odgovori pozitivni in se je pokazala dejanska potreba po tej aplikaciji, smo se je tudi lotili – ista ekipa, ki je naredila Oust.me in s katero smo postali zmagovalci Seedcampa v Ljubljani, prav tako pa dobili nagrado Netko.

Za razjasnitev dileme, ki je danes prisotna na družbenih omrežjih. V okviru TSstartupa bomo razvijali nov produkt, ki nima nobene povezave s samim Oust.me! Prijava na izbor je bila narejena z imenom podjetja, ki ga imamo registriranega in v primeru, če bi vedel, da bo toliko negativnosti v zvezi s tem, bi se odločil, da se prijavim kot fizična oseba in ne kot pravna. Sedaj bomo določili novo ime, s katerim se bomo predstavljali. Namreč z Oust.me imamo še obveznosti do Seedcampa!

Ker se je v tem času odprl TSstartup pospeševalnik, sem se odločil, da poskusimo in se prijavimo. 78 ekip se je prijavilo, 20 jih je prišlo naprej do predstavitve in sedaj je končno znano, katere ekipe bodo naslednje štiri mesece sodelovali in delali v okviru pospeševalnika, In med njimi smo tudi mi s projektom Beerhunt.

Ostale ekipe, ki bodo sodelovale so (vir)

 • AMPLIO: Osvajaj ozemlje okoli sebe v drugih dimenzijah! Odkrivaj vzporedne svetove, ki se skrivajo pod tvojimi nogami in zgradi svoj imperij!
 • Aventa+: Tiskanim medijem želimo vdahniti življenje z digitalnimi vsebinami, ki jih bodo uspešno postavljale ob bok njihovim spletnim konkurentom.
 • DnA: Uporabniki lahko križanke rešujejo na mobilnih napravah (Android). Aplikacija jim omogoča tudi prenos/nakup križanke preko spletnega servisa.
 • FOOTURE: Footure je mobilna aplikacija, ki povezuje družbeno odgovorne potrošnike in družbeno odgovorna podjetja.
 • Fylet: Neposredna sinhronizacija slik med telefonom in računalnikom. Kjerkoli, zasebno in brez oblaka.Vse slike pa bodo vedno dostopne na telefonu.
 • GVision: Aplikacija CameraDraw omogoča risanja enostavnih ali zahtevnejših slik. Skozi mobilno napravo gledamo na papir, ter z pisalom sledimo projekciji slike.
 • Oust.me: Beerhunt, aplikacija namenjena ljubiteljem piva, s pomočjo katere se najde lokale z najcenejšim pivom in različnimi vrstami – beer instagram
 • Povabi.si: S sinergijo internetne tehnologije in telefonije želimo ponuditi enostavno organizacijo dogodkov za vse generacije.
 • Ribon: Spletna platforma bo v nekaj klikih omogočila tujim in slovenskim ribičem nakup karte v nekaj klikih.
 • Sportifiq: Sportifiq je spletna storitev, ki rekreativnim badminton in tenis igralcem olajša organizacijo ter omogoča izkušnjo profesionalnih atletov.
 • Stream.io: Stream.io je storitev, v prvi vrsti namenjena avdiofilom in ljudem s posluhom za glasbo, katera omogoča pretakanje glasbe visoke kvalitete.

V ponedeljek je otvoritev prostorov, kot tudi “vselitveni” žur. In končno bo Oust.me ekipa dobila svoje proste za naslednje štiri mesece, ker do sedaj smo vse delali od doma in se dobivali na raznih lokacijah. Tole bo nekaj novega za nas in definitivno bo super izkušnja!

Še pitch prezentacija

 1. Ma ste pa dobri. Bravo. Aplikacija kmečkih turizmov, žurplacov in podobno za žur z možnostjo spanja na androidih in iosih?

 2. Uuuuu, super … :)

  Had, mam par vprašanj zate:
  – Tistile startup GVision — Camera Draw me zanima … So stealth, al že imajo vsaj spletno stran, kjer si bodoči uporabnik (npr. jaz) lahko pogleda primer uporabe appa? (Google pod tem imenom ne vrne nič pametnega. Iz opisa si pa tut ne predstavljam, za kaj točno se gre. Hvala.)
  – Amplio se bere precej pdb. kot opis Oust.me … Naključje, al gre za kaj več?
  – Aventa+ … Je to kakšen Augmented Reality app za revije in časopise? (V tujini zadnje leto precej trendy simbioza tiskovine in digitalij.)

  Beerhunt je prav tako fenomenalna ideja … Moje osebno skromno mnenje: škoda le, da je domena pijač skrčena na pivo. Sam bi si npr. želel tut coffee & tea shope … A po drugi strani je mogoče ravno v tem ključ do uspeha … Yelp-kind-of-a-beer-bar-thingy … Zanimivo! … Načrtujete native ali web app?

  All in all: Ideje so dobre. Vsem ekipam želim velik sreče in uspeh! :)

  1. za zadnje :) whitelabel aplikacija za vse mogoce stvari :) ki bodo zdruzene v eni kasneje :))))

   native app :)

   hvala! vec ti povem po ponedeljku, k ne poznam ostalih

 3. Zakon, po mojem laičnem mnenju mislim, da ima od vseh TSStartupov Beerhunt največ možnosti za preboj globalno.

Komentarji so zaprti.