Včeraj je Dnevnik objavil zgodbo z naslovom – Zaradi šaljivega tvita policija v Ljubljani obiskala mladoletnico (vir), kjer so med drugim zapisali:

Po naših podatkih je sredi poletja policija na domu obiskala mladoletno uporabnico Twitterja. Ta je namreč na omenjenem družbenem omrežju nekega dne napisala sporočilo “brez Nutele ne morem živeti.“ Takrat se je njen prijatelj odzval, “kaj pa brez drog?“, ki mu je odgovorila, “zanje pa nimam denarja.“

In potem so jo policisti obiskali na domu in opravili z njo pogovor.. No, tako poroča Dnevnik o tem dogodku. Seveda obstaja možnost, da gre za hoax, kar bi jaz zelo rad verjel. Namreč da je nekdo “spravil” takšno zgodbo v obtok in jo podtaknil medijem – ki pa itak vsako stvar, čeprav nepreverjeno tudi objavijo.

Zakaj bi rad, da gre za hoax? Ker če se naša policija ukvarja s takšnimi neumnostmi, kot so takšne debate na Twitterju, potem je čas, da se zamenja njeno vodstvo. In ja, na Twitterju je ta članek povzročil #nutella revolucijo, saj smo družno prispevali k temu, da bo danes policija imela cel kup dela, da bo preverila vse dilerje, ki dilamo nutello!

15 Responses to Nutella je očitno lahko tudi droga – za policijo!?

 1. Jethros pravi:

  “Obiskali so jo na domu in povprašali, ali je kdo vpleten v preprodajo droge.”

  Otroci.

  • Jethros pravi:

   A gre tukaj pravzaprav za še en infantilen poskus diskreditacije policije?

   A se nekdo boji, da bodo končno začeli delat na področju hudega gospodarskega kriminala, kot se govori, in jih je treba predhodno maksimalno diskreditirat? Ko so bili pri Jankoviču zaradi resnih stvari, ti tudi ni bilo všeč.

   Roni, iz članka je očitno, da niso iskali Nutelle, ti pa si v naslovu vseeno zapisal: “očitno”. Kdo je tu nor? Je to začetek nastanek novega žanra vicev o twiteraših, ki bodo podobni tistim o blondinkah? Kaj se je zgodilo s tistim tvojim: “Naj bi…”? Kakor ti ustreza?

 2. sce pravi:

  Hahaha jst sm pa multi dealer….

 3. katja pravi:

  hahahahahahaha nutella :)))

 4. Anonimno pravi:

  Aha, policija šnjofa cel Twitter z milijardami sporočil na sekundo, ko kakšna “Nina Novak” napiše kaj sumljivega, jo med 100+ soimenjakinjami kar takoj identificirajo, pa še Twitter Inc. jim ekspresno in brez mednarodnih sodnih nalogov dobavlja podatke o uporabnikih…

  A ja, saj res, vse to je zakuhal jako kredibilen Pingvinski list…

 5. Janč pravi:

  Kaj se šalite iz resnih stvari.

  Zadnji čas je, da se Nutello opremi z nalepko:

  “Ministrstvo za zdravje opozarja:
  Nutella povzroča zasvojenost in debelo rit ter slabo samopodobo.”

  Seveda na nalepki ne smejo umanjkati nazorne slike močno predebelih otrok in odraslih.

  Hkrati predlagam MNZ, da financira raziskavo vpliva Nutelle kot vstopne droge do močnejših drog, seveda v smislu finančne spodbude znanstveni sferi, ki jo je ZUJF dodobra prizadel.

  ;)

  • had pravi:

   :)

   hvala za link

  • Tadej pravi:

   Hmm kaj je zdaj to? Tukaj v tem članku piše: “Kot pravijo, se je na njih obrnila zaskrbljena zakonita skrbnica mladenke, ki ji je policija razložila, da v konkretnem primeru ni znakov kaznivega dejanja ali prekrška.” v članku na Dnevnik.si včeraj (vsaj kot se spomnim, bom preveril) pa ravno obratno? Namreč da je bila skrbnica prav tako presenečena nad obiskom policije! Kaj je sedaj res? Nekdo se tu mora lagati! Ali novinarji ali policija (ali skrbnica).

 6. Z njo se bašem že dva dni :)

 7. Špenkovich pravi:

  040 327 297 Odjematelj in ponudnik, dosegljiv v kasnejših urah. Lp

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.