Tina Maze – My way is my decision – video

Tina Maze se je odločila, da naredi en zanimiv korak – da se poda v pevske vode. In ta korak je storila s komadom My way is my decision in tako postala prva pevka med smučarkami – pred leti je to storil tudi Jure Košir s komadom – Včasih smučam hit, včasih pa počas. Ne bom ocenjeval njenih pevskih sposobnosti, ker nimam pojma o tem, sama ideja se mi zdi povsem kul in precej lepo pobrendirana z njo in z Milko.

Včeraj so na Valu 202 to komentirali nekako takole:

Pod komad Tine Maze so se podpisali: glasba: Matjaž Jelen & Raay, besedilo: Charlie Mason & Leon Oblak, aranžma in produkcija: Raay. Ali bo uspešnica? Ja, če bo zmagovala, ga bomo slišali precej pogosto!

 1. cool & cute. Skladbica res ni nič posebnega, tudi video je zamegljen, ampak Katty Perry se lahko skrije

 2. Fino je, da imamo Tino. Zanimivo, da ji (kot Slovenec) nisem nič fouš. Prav ponosem sem nanjo (pa mi običajno ni mar za te stvari)

 3. Tina, kot oglas za Milko je tole fenomenalna zadeva.

  Tudi za na Eurosong bi bilo tole med boljšimi našimi (Energy style).

  Če pa želiš narediti res dober glasbeni video, z globino, sporočilom in emocijami, pa si rajši izberi druge sodelavce, da zadeva ne bo izgledala in se slišala tako frfotajoče, devetošolsko in površinsko.

  Je pa tole dokaz, da znaš peti in nastopati odlično – you deserve more!

 4. res ne vidm kaj nej bi blo dobrega na tej potezi
  nej folk dela strastno stvari v katerih je dober, ko da rabmo še eno podpovprečno Anastacio..

  to, da je poteza fajn za Milko je res, ampak kaj mam pa jz od tega razen boleča ušesa?

 5. Meeni osebno zgleda kot zeloooo dolga reklama za njene sponzorje (nič slabega v tem), komad in petje tko tko, video sam pa fenomenalen! Resno. Mnogi “profi” slovenski pevci se lahko skrijejo, bravo produkcija!

Komentarji so zaprti.