Kdor me malce pozna, ve, da nimam nekega posebnega odnosa do snega. V bistvu ga celo sovražim, kljub temu, da sem desetletje treniral smučanje. In ko vidim napoved, da bo čez par dni začelo snežiti, razmišljam zgolj o tem, da bi se “nekam skril” in počakal da mine zime. Da gre mimo gužva na cestah zaradi voznikov in DARSovcev, ki jih je sneg presenetil, da se konča obdobje mokrih čevljev, poškropljenih ljudi, ki čakajo na avtobusnih postajah, bitke za gajbice na parkiriščih… Ja, precej je takšnih stvari..

Vendar danes zjutraj se vremenoslovci niso zmotili. Dejansko je držala njihova napoved, kljub temu, da sem bil včeraj celo popoldne prepričan, da bomo imeli samo poplave in nič snega. Vendar nekje okoli 2.ure ponoči se je začelo bliskati in pokati, kot da bo konec sveta in začelo je snežiti.

Takle mamo. Sedaj pa lopato pripravit in počakati, da ga pade toliko, da ga lahko začnem kidat! No, vsaj ena dobra stvar snega – zastonj rekreacija!

Oddam najboljšemu ponudniku!
sneg

Dost mam snega za letos!!
sneg

Snežene ceste vodijo do nas, snežene ceste peljejo od nas
sneg na prhovcu

One Response to Sneg

  1. Tadej pravi:

    Glede na napoved (+12 °C) ga bo že v četrtek vsega pobralo. In upam da ga res bo… Še nimam denarja za menjanje gum :( (+ servis @ the same time, pač, kot vsako leto)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.