Skrivnost kapitalizma je kraja – Vinko Möderndorfer

Pri Planet Siol.net so dovoljena vsa orožja, za diskreditacijo drugače mislečih. Tudi izjava, ki jo je dal Vinko Möderndorfer na Valu 202 se je izkoristila za obračun s poslancem Pozitivne Slovenije Janijem Möderndorferjem, kateremu so oni pripisali to izjavo. Sveta preproščina, kajne? Ko novinarji niti ne vedo kdo je kdo, samo da je priimek enak in da se ve, koga je treba oblatiti!

In seveda, pod “izjavo” je že cel kup komentarjev, ki povedo svoje o teh uporabnikih. Planet Siol.net pa še vedno ni spremenil izjave, oz. se opravičil poslancu PS!

 

 1. Em, berem tale prispevek že ene tretjič in nikjer ne vidim napisano zakaj bi se mu morali opravičiti?
  A tega ni izjavil?

  1. Tudi izjava, ki jo je dal Vinko Möderndorfer na Valu 202 se je izkoristila za obračun s poslancem Pozitivne Slovenije Janijem Möderndorferjem, kateremu so oni pripisali to izjavo.

   ja..

 2. Saj na nacionalkinem Dnevniku je tudi enkrat Jani postal Vinko. To so pač naši razgledani in natančni novinarji.

 3. Sem poslušal zadnjih par minut Nedeljskega gosta (kar je Vinko, ne Jani, bil) in lahko rečem, da se bolj ne bi mogel strinjati s povedanim. Jutri pa celega poslušat na podcastih!

 4. A o aferi Jure Jankovič pa nimaš nič kritičnega za napisat? Rad spremljam tvoj blog ter tudi tvoje zapise, toda zadnje čase pa res pišeš samo za “svoje”.

  P.S. Ne podpiram ne desnih ne levih, politično se ne opredeljujem.

 5. Sem sem zdajle moral kar potrudit, da sem našel tole izjavo. So jo mal skrili :) Piše pa zdaj:

  “Skrivnost kapitalizma je kraja. Nihče s svojimi rokami ne more ustvariti presežka.”

  Vinko Möderndorfer, režiser in dramatik.

  Izjavo smo pomotoma pripisali vodji poslanske skupine Pozitivne Slovenije Janiju Möderndorferju, za kar se opravičujemo. To je izjavil Vinko Möderndorfer.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja