Imamo jih! Revija Reporter, oz. njen novinar, Igor Kršinar,  je našla krivce za vstajo, oz. proteste #gotofje, ki so se začeli dogajati v Mariboru in so se kot iskrica razplamteli po naši deželici. Seveda je krivda na levici in na že znanih obrazih, Danilo Türk, Zoran Janković, Milan Kučan, Gregor Golobič.. (vir) Le ti naj bi si želeli s temi protesti zopet priti na oblast – se preleviti v neko drugo stranko, vse skupaj malce drugače zapakirati in “narediti puč”.

Za domnevno spontano ljudsko vstajo se skrivajo propadli slovenski politiki, med njimi Danilo Türk, Zoran Janković in Gregor Golobič, ki skušajo z ulico doseči predčasne volitve, na katerih bi nastopili z novo stranko. V njej naj bi se povezali člani strank, ki so postale »gotove« na zadnjih volitvah in se tako skrili za svežimi obrazi. Očitno so skritim organizatorjem stvari ušle iz rok, saj skrajneži iz njihovih vrst napovedujejo ustanovitev nove začasne vlade na vsesplošni slovenski ljudski vstaji, ki bo 21. decembra v Ljubljani.

V reviji Reporter pripišejo  k imenom tudi »GOTOVI« SO, kar je precej slaba kopija #gotofje in le to razumem kot vabilo in agitacijo desnih volivcev proti zgoraj omenjenim politikom. Namreč na protestih je bilo le redko videti te obraze na plakatih. Veliko več je bilo pripadnikov desnice – Janez Janša, Žiga Tutk, Vinko Gorenak in podobnih, ki so jih protestniki z veseljem sežigali.

Hopla, hopla, kaj pa če je vse res. Kaj pa če so pri nas res strici iz ozadja, ki upravljajo svoje marionete? Kaj pa če si res zgoraj omenjena imena želijo res oblasti? Kaj pa če je vse to del velike zarote levice proti desnici?!?

No, mogoče bi bilo vseeno lažje razumeti dejstvo, da v Sloveniji noben politik – niti Janez Janša, nima takšne moči, da bi pripeljal, spontano, na ulico toliko ljudi in da bi le to iskrico prenesel v druge kraje?! Glede na to, da so za protesti ljudje, je vse skupaj precej težko kontrolirati in močno dvomim, da bi si katerikoli politik, katerekoli opcije, upal in drznil narediti potezo v to smer. Mogoče pa se motim in sem povsem zaslepljen.

reporter