Končno se lahko pohvalim, da imam svoj “quote”, oz. rek. Namreč rek – Ni napačnih odločitev! Samo nekatere bolijo, sem na Twitterju zapisal 29.9.2012. In ja, je moj! In precej pogosto ugotavljam, da sem imel še kako prav, ko sem to izrekel, oz. napisal. V zapisu Odločitve so del življenja sem se namreč dotaknil delčka tega, kar te rek meni pomeni:

Kaj loči pogumnega človeka od omahljivca? Pogumen človek sprejme odločitev, naredi korak v neznano in stoji za svojo odločitvijo! Realizira to, kar si je zadal v glavi, kljub posledicam, ki jih njegova odločitev lahko prinese in povzroči. Ne začne omahovati, oz. oklevati in spreminjati svojo odločitev, ampak gre do konca. In to je tisto, kar ga dejansko loči od človeka “brez jajc”.

In ja, nekatere odločitve, ki jih sprejmemo, pač bolijo. Napačna ni nobena, kajti če bi bila kakšna napačna, potem je verjetno ne bi sprejeli? Kdo si želi sprejemati napačne odločitve? In če bi bila to napačna odločitev in bi jo sprejeli, potem bi bila to pravilna odločitev, kajne?

jutranji pogled na morje photos 03