Mladi kristjani – iskalci vere! Zakaj ne bi postale Kristusove neveste?

Na Facebooku včasih naletiš na stvari, ki so ti neznane, oz. za katere misliš da niti ne obstajajo. In “fanpage” Mladi kristjani – iskalci vere ponuja par objav, ki so me dobesedno sezule. Zanimivo je, da so se začeli posluževati Facebooka za rekrutiranje novih iskalcev vere!

Recimo tole je en primer objave: Še ena za naše deklice. :) Zakaj ne bi postale Kristusove neveste? Lahko se obrnete tudi na enega izmed redov, ki so v Sloveniji:

Pa še ena objava za moške: Fantje, potrebujemo vas! Iščete še kakšen razlog, razen očitnega, ki je klic Gospoda? Oglejte si filmček! ;)

christ

  1. Ti je čudno? Papež si je dal odpret 18 twitter računov in požegnal socialna omrežja za koristno in v verske “svrhe” primerno za uporabo. Je blo na valu202…

  2. Đizs Krajst, tem komijem se je res že čisto odpulilo! Zdaj že čisto resno verjamejo, da so ameriški kapitalisti šli delat socialna omrežja zato, da bi postala ekskluzivno njihova za razširjanje komi evangelijev, vse druge pa bi kar cenzurirali.

  3. @Anonimno Kdo so ‘komiji’? Ker RKC res ne bi rekel komunistična organizacija. Kdo je na eni, kdo na drugi strani po tvoje? Kaj so zate ‘komi evangeliji’?

Komentarji so zaprti.