Zbor za republiko – live stream zborovanja

Glede na to, da siol.net prenaša live stream zborovanja Zbora za republiko na Kongresnem trgu, me zanima, ali bo tudi prenos v živo iz vstaje? In čudno je, da Zbor za republiko to organizira, live stream pa je SDS-ov – Video SDS!?! Ah ja, kako drugače bi lahko bilo, kajne? Na žalost me tole spominja bolj na partijsko zborovanje! Po ocenah policije je bilo nekje okoli 12.000 udeležencev – pogled iz helikopterja (slika spodaj) pravi povsem drugače. No ja, tudi SDS ni več tako močna v mobilizaciji, kot je bila pred leti. Vse se sesuva!

Seveda se je oglasil tudi Janez Janša s svojim monologom, ki pa je presegel vsako normalno mejo znanstvene fantastike! In ja, vsi, ki ne razmišljamo, kot oni, smo LEVI FAŠISTI. No, Janez Janša se je oglasil preko posnetega videa in ne v živo, kot je bilo napovedano, da tega, da ne upa priti pogledati ljudi na trg, niti ne omenjam. Seveda, imel je pomembnejše delo!

jansa_zombi

live_stream_sds

  1. @Roni: i se ti je prikradel pred mobilizacijo – stavek “SDS ni več tako močna v imobilizaciji”. Ker če mene vprašaš so celo državo uspešno imobilizirali ;)

Komentarji so zaprti.