Simobil je v sklopu obstoječe družinske ponudbe razvil brezplačno mobilno aplikacijo Moja družina, ki na enem mestu združuje družinski koledar, seznam opravil, nakupov in dnevnik, ter družini, oz. uporabnikom, ki jih sami dodate v skupino omogoča, da so vedno na tekočem z ostalimi družinskimi člani, ali prijatelji. Aplikacija Moja družina je “task manager” za družine, ali pa za prijatelje in omogoča precej bolj preprosto deljenje opravkov in stvari.

V zadnjem času se je namreč na trgu znašlo precej zanimivih aplikacij, ki omogočajo prav to – deljenje opravil, seznamov nakupov, dnevnikov in koledarja za ozko določene skupine, znotraj katerih si s pomočjo aplikacije ustvarimo svoj workflov.

Aplikacija Moja družina je na voljo na:

 

In kaj omogoča aplikacija:

  • najprej od vas zahteva da sprejmete pogoje uporabe
  • potem ustvarite svoje profil s pomočjo Facebooka, Googla, ali pa elektronske pošte
  • ustvarite družino, oz. skupino v katero lahko povabite ostale člane, ali prijatelje
  • in potem lahko izbirate po različnih možnostih: koledar, opravila, nakupi, dnevnik.. pri vsakem od njih lahko dopišete stvari, ki se sinhronizirajo z ostalimi uporabniki v vaši skupini in so tako vsi na tekočem o te, kaj morajo storiti, nakupiti, ali pa na kaj ne smejo pozabiti

Ravno njena preprosta uporaba je zelo smiselna, saj so ponavadi “task managerji” že sami po sebi težko razumljivi – v tem primeru pa gre za precej preprosto aplikacijo, ki pa lahko v vsakodnevnem brzenju reši marsikateri problem!

ker se v zadnjem času pojavlja pri nas čedalje več zanimivih aplikacij, naprošam razvijalce, da me opozorijo na njihove aplikacije, ki jih bom z veseljem objavil v kategoriji mobilne aplikacije in deloma pripomogel, da pridejo do svoje ciljne skupine – za več informacij – info at had.si – opis aplikacije, kje se dolpotegne, cena, predvsem pa ekipa, ki stoji za aplikacijo!