Moja družina iOS – Simobil iPhone/iPad in Android aplikacija

Simobil je v sklopu obstoječe družinske ponudbe razvil brezplačno mobilno aplikacijo Moja družina, ki na enem mestu združuje družinski koledar, seznam opravil, nakupov in dnevnik, ter družini, oz. uporabnikom, ki jih sami dodate v skupino omogoča, da so vedno na tekočem z ostalimi družinskimi člani, ali prijatelji. Aplikacija Moja družina je “task manager” za družine, ali pa za prijatelje in omogoča precej bolj preprosto deljenje opravkov in stvari.

V zadnjem času se je namreč na trgu znašlo precej zanimivih aplikacij, ki omogočajo prav to – deljenje opravil, seznamov nakupov, dnevnikov in koledarja za ozko določene skupine, znotraj katerih si s pomočjo aplikacije ustvarimo svoj workflov.

Aplikacija Moja družina je na voljo na:

 

In kaj omogoča aplikacija:

  • najprej od vas zahteva da sprejmete pogoje uporabe
  • potem ustvarite svoje profil s pomočjo Facebooka, Googla, ali pa elektronske pošte
  • ustvarite družino, oz. skupino v katero lahko povabite ostale člane, ali prijatelje
  • in potem lahko izbirate po različnih možnostih: koledar, opravila, nakupi, dnevnik.. pri vsakem od njih lahko dopišete stvari, ki se sinhronizirajo z ostalimi uporabniki v vaši skupini in so tako vsi na tekočem o te, kaj morajo storiti, nakupiti, ali pa na kaj ne smejo pozabiti

Ravno njena preprosta uporaba je zelo smiselna, saj so ponavadi “task managerji” že sami po sebi težko razumljivi – v tem primeru pa gre za precej preprosto aplikacijo, ki pa lahko v vsakodnevnem brzenju reši marsikateri problem!

ker se v zadnjem času pojavlja pri nas čedalje več zanimivih aplikacij, naprošam razvijalce, da me opozorijo na njihove aplikacije, ki jih bom z veseljem objavil v kategoriji mobilne aplikacije in deloma pripomogel, da pridejo do svoje ciljne skupine – za več informacij – info at had.si – opis aplikacije, kje se dolpotegne, cena, predvsem pa ekipa, ki stoji za aplikacijo!

  1. Iščem krvodajalsko aplikacijo za katero sem pred dnevi videl na TV, da so jo naredili, da bi me opomnjevala na to, da lahko grem spet kri dat. In najdem tole. In mi ni jasno, zakaj se tole pojavlja za krvodajalska aplikacija, če v vsebini ni ničesar… Ampak zdaj vidim, da so tagi malo “prijazno široko” napisani…
    No, daj predstavi še to aplikacijo za krvodajalce, da jo bom lažje našel…

Komentarji so zaprti.