Svet24 – novi dnevni časopis od sobote naprej

V soboto, 16. marca, bo medijski trg v Sloveniji postal bogatejši še za en dnevni časopis – dnevnik Svet24, ki ga bo izdajala družba Krater Media, ki izdaja revije: Salomonov oglasnik, Jana, Lady, Stop, Obrazi, Anja, Vitka Anja, Eva, Lepa & Zdrava, Smrklja, Modna, Ambient, Pri nas Doma, Naša žena, Rože & vrt, Moj Mikro, Auto Bild, Salomonov ugankar, Slikovne križanke, Ugankarski izziv, Čvek v križankah, Salomonov Genialec, Lady križanke in Kih.

Cena dnevnika Svet24 bo 90 centov in bo kot tak konkurenca dvema najbolj “branima” časopisoma v Sloveniji – Žurnal24 in Slovenske Novice. Vsebina bo verjetno precej rumena, oz. črna, ker se le to v Sloveniji dobro prodaja.

Svet24 ima tudi svojo internetno stranhttp://www.svet24.si/, ki je tipično novičarska in vsebuje gole fotografije – brez tega medijski portali v Sloveniji očitno ne morejo obstajati (24ur, Žurnal24, Slovenske Novice,..).

Svet24.si je nov zabavno informativni portal, ki se ‘vrti v pravo smer’, ker na svet gleda z velikimi očmi, ki so lačne: ažurnih in zabavnih novic, zanimivosti, slovenskih novičk in tem, ki jih drugje ne boste našli.

Spletno mesto ni prilagojeno mobilnim napravam, kar bi sedaj lahko bila higiena. Novice pa bodo očitno podobne tem:

  • Na Twitterju pokazala zadnjico…
  • Na Twitterju objavila golo fotografijo…
  • Manekenka v oddaji v živo doživela orgazem
  • Špela jih rada pokaže

Pa srečno, Svet24!

svet24

  1. No ja, težka bo. Za preživetje mogoče še, kaj več pa ne. Kdo bo to sploh bral?

  2. Had ni naredil domače naloge. Časopis je že dolgo znan kot politični projekt v okviru “nove koalicije”.

  3. Ali ima to kakšne zveze z http://www.24sata.hr/? Vizualno precej podobno. Sicer pa bi bilo dobro vedeti, kakšni so razlogi, da sprejmeš tako neumno in iracionalno poslovno odločitev kot lansiranje novega tiskanega časopisa, v današnjem času. FFS.

  4. “Sicer pa bi bilo dobro vedeti, kakšni so razlogi, da sprejmeš tako neumno in iracionalno poslovno odločitev kot lansiranje novega tiskanega časopisa, v današnjem času.”

    Kot kaže le ni bila tako slaba odločitev :-)

Komentarji so zaprti.