Refresh

This website www.had.si/blog/2013/03/20/dropmedia-inovativno-oglasevanje-z-vodo/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Dropmedia – inovativno oglaševanje z vodo

Dropmedia je nov način oglaševanja pri nas. Namesto klasičnih in preizkušenih metod, so se fantje odločili, da naredijo oglaševanje z vodo. Konkretno so naredili sistem, ki omogoča spuščanje vode v različnih oblikah, napisih, ki deluje odlično na razstavnih prostorih in privablja poglede obiskovalcev. Ideja je nadrgrajena tako daleč, da so dodali možnost lastnega risanja oblik, oz. napisov preko iNaprav, ki se istočasno prikažejo na “vodnem zidu”.

Uporabljajo destilirano vodo, da se na “šobah” ne nabira kamen. Na dan se porabi približno 5 litrov vode. In vse skupaj bo modularno – možno bo povezovanje večih zidov skupaj in efekt bo še veliko boljši.

Zelo všečna ideja, čeprav ni nova, vendar sem jo sedaj prvič videl v Sloveniji. Upam, da fantom uspe in da bodo to svojo idejo uspeli prodajati naokoli. Sam sem jim dal par predlogov:

  • dodaten reflektor od spredaj, ki doda še sence
  • naskočiti trg kazinojev, kjer so takšne stvari zanimive
  • narediti verzijo z drugačno lučjo – tisto iz diskača in dodati barvo v vodo, da se bo bolj svetilo

IMG_9886

IMG_9892

IMG_9893

  1. Had, tole pa res ni popolnoma nič izvirnega, novega in inovativnega….

  2. A to je kdo prikazal kot novost na SOFu? LoL :D Totalna kopija sistema, ki je v uporabi že precej let. Če se prav spomnim je to uporabljal pred leti že nekdo na kmetijskem sejmu v Radgoni. Še bolj sem pa razočaran, da imaš za novost ti Had.

    1. jaz tega se nisem videl pri nas. v tujini ja. ampak tudi se ne z moznostjo interakcije obiskovalca..

  3. Namesto reflektorjev naj raje uporabijo šobe z RGB led diodami, ki bodo curku dodale barvo po izbiri uporabnika.

Komentarji so zaprti.