Facebook – Profile Stalker – ne, ne deluje!

Kdo si ogleduje vaš profil na Facebooku takšna aplikacija na Facebooku NE OBSTAJA! Nikoli ni obstajala in tudi ne bo obstajala, dokler tega ne bo predstavil sam Facebook. In ker je moj Facebook timeline dnevno poln takšnih in drugačnih aplikacij, ki omogočajo ogled “profila zalezovalcev” naj še enkrat ponovim, da bo vsem jasno – takšna aplikacija NE OBSTAJA!

Vam pa takšna aplikacija, ko ji dovolite dostop do svojih podatkov, vzame vaš elektronski naslov, ki se bo kmalu prodal in boste začeli dnevno dobivati SPAM elektronska sporočila, kot tudi to, da uporabljate aplikacijo se bo objavilo na vašem timelineu in bodo vse to videli vaši prijatelji. In ker bodo verjeli, da to res deluje, bodo storili enako, kot ste vi in bo Facebook postal eno samo smetišče in sranje. Aja, saj to je že skoraj postal, kajne.

No, ne klikajte na takšne in podobne aplikacije, ki vam ne bodo prinesle nič dobrega, vsekakor pa ne boste videli, kdo si je ogledoval vaš profil!

In tako izgleda tekst ene izmed aplikacij, ki jo radi klikate!
whaattt! Sem se potrudil to jus najnovejšo aplikacijo tukaj in sem ugotovil, veliko uporabnikov si ogledujejo moje pr0fle ta teden, kaj pa u delati u vem zdaj o tem najnovejšo aplikacijo? Tvoj gledalce zdaj =>> http://bit.ly/wsStwj
Tvoj profil zalezovalcev tukaj deluje!
Profil Gledalci skladiscnik
Profil Gledalci preverite

profile_stalker

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja