Dimension Two Longboards – DTWO so nekaj novega na našem trgu. Všeč mi je, ko odkrijem, da se v Sloveniji izdelujejo zanimivi izdelki. Še toliko bolj všeč mi je, ko vidim, da se pri nas izdelujejo longboardi, ki so zadnja leta “trend” med mladimi. Sam sem na skejtu nazadnje stal pred mnogo leti in se na longboardu ploh še nisem peljal. Vendar ko sem na SOF-u, med prijavljenimi deli zagledal CGP za Dimension Two, sem bil nad njim navdušen. Gregor Žakelj, ki se je podpisal pod CGP, je dokazal, da se lahko naredi dober dizajn, ki paše na takšne industrijske izdelke, kot so longboardi.

Celotna pojavnost Dimension Two – DTWO ima svoj smisel in “pije vodo”. To, da je longboard narejen iz domačega lesa in je tako dejansko domač proizvod, pa je samo še ena dodatna prednost.

DTWO is a longboard company from Slovenia. Our goal is to deliver good, progressively shaped longboards, carefully crafted with second dimension in mind. Inspired by our beautiful backyard where our path runs on sunny side of the alps, passing the deep valleys, breathing in the urban madness and ending up in the low lying coastal trails.

Our longboards are carefully crafted from layers of fine beech wood (Fagus sylvatica) grown on the sunny side of the Alps. The mother of Sloveniana woods is a tough and wear-resistant timber. Carefully prepered and shaped into a longboard.

Pa še 20% popusta nudijo v teh dneh (Short but sweet: we are here. 20% off on decks for the first couple of days)! Mogoče, pa vseeno poskusim, kako se je voziti z longboardom naokoli – ko se vreme malce spremeni in bo malce bolj toplo!

dimension_two3

dimension_two2

dimension_two1